top
logo
Serbian English German
ANKETA

Muzika na Magic radiju je? ?
 

TRENUTNO ONLINE

Imamo 28 gostiju na mreži

STATISTIKA POSJETA

mod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_counter
mod_vvisit_counterDanas91
mod_vvisit_counterJuče487
mod_vvisit_counterOve sedmice1292
mod_vvisit_counterProšla sedmica3234
mod_vvisit_counterOvaj mjesec10869
mod_vvisit_counterProšli mjesec19037
mod_vvisit_counterUkupno1132183
Baner
Baner
Baner
Baner
Baner
Baner

Bratunac : Fondacija "Lara" organizovala javnu tribinu u Bratuncu PDF Štampa El. pošta
Napisao Sladjana Brajovic   
ponedeljak, 20 maj 2019 11:31

alt

alt
Bratunac - Treća od šest javnih tribina projekta “Uloga sigurnih kuća u suzbijanju i prevenciji nasilja prema ženama" , koji realizuje Fondacija "Lara" iz Bijeljine, održana je 17.maja u Bratuncu. Radionici su prisustvovale predstavnice javnih usatnova, političkih partija, nevladinih organizacija i ostale građanke koje su željele da svojim prisustvom i iskustvima daju doprinos ovoj radionici. Nada Simić, direktorica Centra za socijalni rad u Bratuncu kaže da sarađuju sa sigurnom kućom koja funkcioniše u okviru Fondacije "Lara" ali da u protekle dvije godine nisu imali potrebu da žrtve porodičnog nasilja šalju u sigurnu kuću.

Opširnije...
 
Milići : Violetin "Moj svet" i bajka "Mila i Vila" nagrađeni na konkursima u Beogradu i Zenici PDF Štampa El. pošta
Napisao Sladjana Brajovic   
petak, 17 maj 2019 09:47

alt

alt

Milići - 21-godišnja Violeta Malikanović iz Milića osvojila je drugo mjesto na likovnom konkusru , koji je za osobe sa invaliditetom sa područja bivše Jugoslavije pod nazivom “Moj svet”, organizovala Humanitarna organizacija za regionalnu podršku osobama sa invaliditetom "Srbija velikog srca". Violeta , koja ovog mjeseca završava srednju školu u Novom Sadu kaže da nije očekivala ovakav uspjeh.

Opširnije...
 
Srebrenica : Kuća dobrih tonova iz Srebrenice nastupila u Njemačkoj i Sloveniji PDF Štampa El. pošta
Napisao Sladjana Brajovic   
petak, 17 maj 2019 09:17

alt

alt
Srebrenica - Najpoznatija muzička priča iz Srebrenice, „Kuća dobrih tonova“, održala je koncerte u Njemačkoj i Sloveniji u sklopu svoje turneje „Koncert prijateljstva“. Proteklih osam dana vesela družina iz Srebrenica bila je na mini turneji u njemačkom mjestu Havixbecku i slovenačkom gradu Slovenska Bistrica - piše u saopštenju za medije.

Opširnije...
 
Regija Birač : Predstave sa "Lut Festa" i u Milićima, Han Pijesku, Vlasenici i Zvorniku PDF Štampa El. pošta
Napisao Sladjana Brajovic   
petak, 17 maj 2019 08:59

alt

alt

Milići - Dašak atmosfere jubilrnog 20. Međunarodnog Festivala profesionalih lutkarskih pozorišta za djecu - Lut Fest, osjetila je i dječija pozorišna publika u Milićima. U okviru pratećeg programa Festivala a s ciljem decentralizacije kulture i umjetnosti u Domu rudara u Milićima glumci Narodnog pozorišta "Toša Jovanović" iz Zrenjanina odigrali su predstavu „Carski pevači“. Irena Tot potpisuje režiju ovog komada rađenog po tekstu Srboljuba Stankovića prema poznatoj bajci braće Grim „Bremenski muzičari koja govori o zajedništvu i prijateljstvu koje pobjeđuje nevolje i opasnosti, kao i o potrebi svakog bića da bude nepotčinjeno i slobodno.

Poslednje ažurirano petak, 17 maj 2019 09:07
Opširnije...
 
Konjević Polje : U toku kurs informatike u UŽ "Jadar" PDF Štampa El. pošta
Napisao Sladjana Brajovic   
sreda, 15 maj 2019 10:02

alt

alt
Konjević Polje - Kroz konkretnu pomoć u oblasti poljorivrede I eduktivne programe, UŽ “Jadar” iz Konjević Polja u opštini Bratunac, duže od decenije radi na poboljšanju položaja I uslova života žena povratnica u ovom mjestu. Jedna od aktivnosti ka tom cilju je I kurs informatike na kojem će 20-ak žena naučiti kako da koriste osnovne računarske programe a Nasiha Beganović članica udruženja zadužena je da ih obuči.

Poslednje ažurirano sreda, 15 maj 2019 10:10
Opširnije...
 
« PočetakPrethodna12345678910SledećaKraj »

Strana 1 od 287
Baner

P R O M O

Baner
Baner
Baner
Baner
Baner
Baner
Baner
Baner

bottom
top
Radio Slobodna Evropa / Radio Liberty

bottom