top
logo
Serbian English German
ANKETA

Muzika na Magic radiju je? ?
 

TRENUTNO ONLINE

Imamo 18 gostiju na mreži

STATISTIKA POSJETA

mod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_counter
mod_vvisit_counterDanas652
mod_vvisit_counterJuče626
mod_vvisit_counterOve sedmice1912
mod_vvisit_counterProšla sedmica5069
mod_vvisit_counterOvaj mjesec18725
mod_vvisit_counterProšli mjesec26122
mod_vvisit_counterUkupno1521892
Baner
Baner
Baner
Baner
Baner
Baner

Milići : Ozvaničen završetak radova na mostu i otvoren zdravstveni specijalistički centar PDF Štampa El. pošta
Napisao Sladjana Brajovic   
subota, 17 decembar 2016 15:00

alt
alt

alt
Milići - U Milićima je danas zvanično obilježen kraj radova na rekonstrukciji mosta u centru Milića i otvoren je zdravstveni specijalistički centar. Most, koji od sada nosi naziv "Sveta Varvara" svečano su, presjecanjem vrpce, otvorili načelnik opštine Milići Momir Lazarević i ministar saobraćaja i veza u Vladi Republike Srpske Neđo Trninić.  Pogledajte VIDEO

Trninić je naveo da je zadovoljan što postoje društveno odgovorne firme poput kompanije "Boksit", koje su spremne da dio svog profita ulože u ovakve projekte.Projektovanje i rekonstrukciju mosta obavila je kompanija "Boksit". Most je dugačak 38 metara, kolovozna traka sa dosadašnjih pet proširena je na 6,10 metara, a postoje i dvije pješačke staze široke po 2,5 metara, obezbjeđene zaštitnom ogradom.

Prethodno je u prizemlju, zgrade doma zdravlja "Sveti Nikola" u Milićima, uz prisustvo ministra zdravlja i socijalne zaštite RS Dragana Bogdanića, otvoren zdravstveni specijalistički centar. Kompanija "Boksit" je u rekonstrukciju mosta i opremanje specijalističkog centra uložila ukupno 590.000 KM, a  građevinci kompanije bili su i izvođači radova.

Specijalistički centar smješten je na 300 metara kvadratnih, savremeno je izgrađen i vrhunski opremljen. U njemu će raditi najeminentniji stručnjaci iz oblasti medicine, sa beogradskih klinika i ustanova, ali i doktori iz regije. Centar će raditi svakog dana i pružati usluge zaposlenima u kompaniji, kao i građanima Milića i regije. Centar će funkcionisati kao Poslovna jedinica kompanije "Boksit" i pružaće usluge iz oblasti vaskularne hururgije, interne medicine i kardiologije, endokrinologije, gastroenterologije, urologije, ginekologije, radiologije, dermatologije, pulmologije, otorinolaringologije, neurologije, oftalmologije i medicine rada, a posjeduje i vlastitu laboratoriju.

Poslednje ažurirano subota, 17 decembar 2016 15:08
 
Baner

P R O M O

Baner
Baner
Baner
Baner
Baner
Baner
Baner
Baner

bottom
top
Radio Slobodna Evropa / Radio Liberty

bottom