top
logo
Serbian English German
ANKETA

Muzika na Magic radiju je? ?
 

TRENUTNO ONLINE

Imamo 41 gostiju na mreži

STATISTIKA POSJETA

mod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_counter
mod_vvisit_counterDanas506
mod_vvisit_counterJuče771
mod_vvisit_counterOve sedmice506
mod_vvisit_counterProšla sedmica5599
mod_vvisit_counterOvaj mjesec5276
mod_vvisit_counterProšli mjesec23759
mod_vvisit_counterUkupno1875262
Baner
Baner
Baner
Baner
Baner
Baner

Milići : Gimnazijalka Milana Todorović plasirala se na republičko takmičenje iz matematike PDF Štampa El. pošta
Napisao Sladjana Brajovic   
utorak, 04 april 2017 09:34

altMilići - Milana Todorović, učenica četvrtog razreda gimnazije u SŠC "Milutin Milanković" u Milićima osvojila je prvo mjesto na regionalnom takmičenju iz matematike koje je održano krajem marta u Vlasenici. Milana kaže da je konkurencija bila jaka što govori u prilog i činjenica, da Milana dijeli prvo mjesto sa učenicom iz Bijeljine.

“Kao i uvijek bila je jaka konkurencija, ovom prilikom čestitam na postignutom uspjehu i učenici sa kojom dijelim prvo mjesto. Zadaci su bili priličlno teški, ja sam se pripremala od februara uz pomoć profesorice Nade Trninić-Baković" - kaže Milana.

Direktorica SŠC "Milutin Milanković" Milići, Vesna Bogičević kaže da je Milanin uspjeh značajan za školu, jer biti rame uz rame sa velikim centrima nije lako.

"Mogu da istaknem da smo kao institucija veoma ponosni što u saradnji sa profesoricom Nadom Trninić-Baković, svake godine imamo ovakav ponos kao što je Milana Todorović. Uvijek smo u bilo kakvim prestižnim situacijama u vrhu i mogu da pohvalim ne samo Milanu, već i druge učenike koji su na takmičenjima postigli određene rezultate i svojim trudom i zalaganjem u najboljem svjetlu predstavljali našu školu" - kaže direktorica Bogičević.

A priliku da ponovo predstavi školu u najboljem svjetlu, Milana Todorović će imati već krajem ovog mjeseca na republičkom takmičenju iz matematike.

"Mislim da će 20.aprila biti održano republičko takmičenje, potrudiću se da postignem što bolji rezultat pa vidjećemo šta će biti" - ističe Milana, koja nakon srednje škole planira da upiše Fakultet tehničkih nauka u Novom Sadu.

Osim matematike, učenici milićkog srednjoškolskog centra, učestvovali su i na takmičenju iz ekonomije a 22. aprila škola je domaćin regionalnog takmičenja iz Ruskog jezika.

"Svim učesnima unaprijed želim sve najbolje, ne samo po pitanju testiranja već i druženja. Vidjećemo kakav će odziv bitiiI kakav ćemo rezultat, kao škola, postići na tom takmičenju" - kaže direktorica Vesna Bogičević.

Srednjoškolski centar "Milutin Milanković" u Milićima i prošle godine je bio domaćin regionalnog takmičenja iz Ruskog jezika .

Poslednje ažurirano utorak, 04 april 2017 09:36
 
Baner

P R O M O

Baner
Baner
Baner
Baner
Baner
Baner
Baner
Baner

bottom
top
Radio Slobodna Evropa / Radio Liberty

bottom