top
logoSerbian English German

ANKETA

Muzika na Magic radiju je? ?
 

TRENUTNO ONLINE

Imamo 67 gostiju na mreži

STATISTIKA POSJETA

mod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_counter
mod_vvisit_counterDanas648
mod_vvisit_counterJuče885
mod_vvisit_counterOve sedmice3560
mod_vvisit_counterProšla sedmica5084
mod_vvisit_counterOvaj mjesec15134
mod_vvisit_counterProšli mjesec21772
mod_vvisit_counterUkupno941502
Baner
Baner
Baner

Vlasenica : Različitim aktivnostima biće obilježen, 05.jun, Svjetski dan zaštite životne sredine PDF Štampa El. pošta
Napisao Sladjana Brajovic   
petak, 02 jun 2017 20:26

alt
alt

alt
Vlasenica - Komisija za zaštitu okoline, kulturnog i prirodnog nasljeđa, nizom aktivnosti obilježiće Svjetski dan zaštite životne sredine, 05.jun.Sa ciljem da se poveća razumijevanje mladih ljudi o potrebi očuvanja zdrave životne sredine, samostalni stručni saradnik za zaštitu životne sredine Željko Damljanović održaće predavanja u 11:55 h – za učenike Osnovne škole “Vuik Karadžić”; a u 13:30 h – za učenike Srednjoškolskog centra “Milorad Vlačić”.

Predsjednik Komsije za zaštitu okoline, kulturnog i prirodnog nasljeđa Nebojša Pejanović kaže da se aktivnosti provode pod sloganom "Vreću sa smećem donesi a cvijet odnesi" !

"Od 15:05 h, na Trgu srpskih boraca, za sve koji donesu vreću pet pet ambalaže Komisija će simbolično dijeliti sadnice cvijeća. Istog dana građani Vlasenice imaće mogućnost da odlože kabasti materijal, za šta je Komunalno preduzeće “Čistoća” obezbijedilo besplatan odvoz, u periodu od 07 do 15 časova. Potrebno je samo da pozovete broj telefona: 066 231 878" - kaže Pejanović.
Planirano je i čišćenje grada i gradskog parka u Vlasenici.

Navedene aktivnosti realizuju se uz podršku načelnika opštine, predsjednika Skupštine opštine, Komunalnog preduzeća “Čistoća” i rukovodstva vlaseničkih škola - objavljeno je na web stranici opštine Vlasenica.

Komisija poziva građane da uzmu učešće u aktivnostima, kako bi svi zajedno doprinjeli da opština Vlasenica bude zdrava, uredna i privlačna sredina.

 
Baner

P R O M O

Baner
Baner
Baner
Baner
Baner
Baner
Baner
Baner

PARTNERI

Baner
Baner
Baner

bottom
top
Radio Slobodna Evropa / Radio Liberty

bottom