top
logoSerbian English German

ANKETA

Muzika na Magic radiju je? ?
 

TRENUTNO ONLINE

Imamo 65 gostiju na mreži

STATISTIKA POSJETA

mod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_counter
mod_vvisit_counterDanas649
mod_vvisit_counterJuče885
mod_vvisit_counterOve sedmice3561
mod_vvisit_counterProšla sedmica5084
mod_vvisit_counterOvaj mjesec15135
mod_vvisit_counterProšli mjesec21772
mod_vvisit_counterUkupno941503
Baner
Baner
Baner

Vlasenica : Gimnazijalac Igor Šikuljak, đak generacije PDF Štampa El. pošta
Napisao Sladjana Brajovic   
sreda, 14 jun 2017 09:26

altVlasenica - U Vlasenici su juče uručene diplome za 77 maturanata SŠC “Milorad Vlačić” a učenik generacije i nosilac Vukove diplome je gimnazijalac Igor Šikuljak. Zapaženi rezultati na takmičenjima te odličan uspjeh 5,00 donijeli su Igoru, titulu đaka generacije .

„Želio bih da se zahvalim direktoru škole i opštini, koji su mi pomagali da boravim na usavršavanju u istraživačkoj stanici Petnica u Srbiji. Ovo školovanje sam završio sa odličnim uspjehom 5,00 i jedini sam učenik koji je imao takav uspjeh. Uskoro ponovo idem u Petnicu gdje ću raditi na svom drugom po redu projektu, ukoliko ga završim učestvovaću na konferenciji koja će biti održana u Petnici početkom ili krajem novembra ove godine a što se tiče fakulteta planiram da konkurišem na Fakultetu tehničkih nauka, smjer - računarstvo i informatika u Novom Sadu, pa ćemo vidjeti“ – kaže Igor.

Lokalna uprava nagradila je učenika generacije Igora Šikuljaka sa 500 KM a nagradu mu je uručioalt načelnik opštine Vlasenica Miroslav Kraljević.

„U mom planu i programu rekao sam jasno i glasno da će lokalna zajednica nagraditi svakog pojedinca koji se istakne svojim radom i doprinese razvoju Vlasenice. Meni je drago da je danas nagrađen učenik koji je svojim znanjem, trudom i radom na najbolji način promovisao Vlasenicu i ovu školu i što je dobio podršku svojih profesora i kolega, kao najbolji od svih đaka. Ja mu želim sreću u daljem životu i radu kao i ostalim maturantima“ – kaže Kraljević.

Direktor SŠC-a Goran Đurić potvrdio je da je  77 maturanata ispunilo i posljednju školsku obavezu - prijem diploma, poželio im sreću i uspjeh u životu i daljem školovanju. Na svečanosti povodom “Dana maturanata” upriličen je i prigodan kulturno-zabavni program, u okviru kojeg su nastupili članovi recitatorske sekcije, hora i školskog benda.

 
Baner

P R O M O

Baner
Baner
Baner
Baner
Baner
Baner
Baner
Baner

PARTNERI

Baner
Baner
Baner

bottom
top
Radio Slobodna Evropa / Radio Liberty

bottom