top
logoSerbian English German

ANKETA

Muzika na Magic radiju je? ?
 

TRENUTNO ONLINE

Imamo 69 gostiju na mreži

STATISTIKA POSJETA

mod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_counter
mod_vvisit_counterDanas133
mod_vvisit_counterJuče580
mod_vvisit_counterOve sedmice1632
mod_vvisit_counterProšla sedmica5026
mod_vvisit_counterOvaj mjesec13148
mod_vvisit_counterProšli mjesec20112
mod_vvisit_counterUkupno959628
Baner
Baner
Baner

Milići : Školsko zvono pozvalo 577 đaka na nastavu PDF Štampa El. pošta
Napisao Sladjana Brajovic   
petak, 01 septembar 2017 09:50

altMilići - Školsko zvono, oglasilo je jutros početak nove školske godine za 577 učenika OŠ „Aleksa Jakšić“ u Milićima. Direktor škole Jovan Zekić kaže da je sve spremno za početak nastave u centralnoj školi u Milićima i četiri područna odjeljenja.

"Dočekali smo jutros djecu. Objekti su tokom raspusta pripremljeni, nemamo problema sa nastavnim osobljem sve je spremno da po rasporedu nastava počne u ponedjeljak" - kaže direktor Zekić.

Kao i prošle, tako i ove godine u centralnoj školi u Milićima, upriličena je priredba dobrodošlice prvačićima kojoj su prisustvovali i roditelji a u školskoj 2017/2018 upisano je ukupno 58 prvačića od čega 38 u centralnu školu, dok se područno odjeljenje Dubnica može pohvaliti odjeljenjem sa 14 đaka prvaka.

Prije priredbe načelnik opštine Milići Momir Lazarević prvačićima je uručio skromne poklone a svim učenicma i nastavnicima poželio uspjeh u novoj školskoj godini. "Škola je vaša druga kuća, tako treba i da se osjećate. Želim vam uspješnan početak školovanja kao i nastavnicima i roditeljima koji su vas pripemili za školu i koji će biti uz vas tokom školovanja" - poručio je prvačićima načelnik Lazarević.

alt
alt

alt

Priredbu dobrodošlice prvačićima i njihovim roditeljima priredila je dramska i recitatorska sekcija te mali hor osnovne škole.

Povodom početka nove školske godine predstavnici Auto moto društva Milići danas su podijelili letke u okviru preventivne kampanje "Zaštitimo djecu u saobraćaju". Cilj kampanje je povećanje nivoa bezbjednosti djece u saobraćaju kaže Verica Erić referent za preventivu I izdavanje međunarodnih dokumenata u AMD Milići."Bili smo na pješačkom prelazu i dijelili raspored časova školarcima na kojem imaju uputstva kako da se ponašaju u saobraćaju. Takođe smo dijelili letke i vozačima i roditeljima. Akcija traje do kraja mjeseca do kada ćemo posjetiti i područne škole" - kaže Erićeva.

alt
alt

alt

Poslednje ažurirano petak, 01 septembar 2017 16:12
 
Baner

P R O M O

Baner
Baner
Baner
Baner
Baner
Baner
Baner
Baner

PARTNERI

Baner
Baner
Baner

bottom
top
Radio Slobodna Evropa / Radio Liberty

bottom