top
logoSerbian English German

ANKETA

Muzika na Magic radiju je? ?
 

TRENUTNO ONLINE

Imamo 16 gostiju na mreži

STATISTIKA POSJETA

mod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_counter
mod_vvisit_counterDanas217
mod_vvisit_counterJuče341
mod_vvisit_counterOve sedmice217
mod_vvisit_counterProšla sedmica2612
mod_vvisit_counterOvaj mjesec7695
mod_vvisit_counterProšli mjesec19129
mod_vvisit_counterUkupno1039807
Baner
Baner
Baner

Vlasenica : Za devet mjeseci zabilježen suficit u opštinskom budžetu PDF Štampa El. pošta
Napisao Sladjana Brajovic   
sreda, 22 novembar 2017 06:46

alt
alt

alt
Vlasenica - Za devet mjeseci ove godine u budžetu opštine Vlasenica ostvaren je suficit u iznosu 70 296 KM – rekao je na devetoj redovnoj sjednici SO-e Vlasenica načelnik odjeljenja za finansije Marko Todorović. "U posmatranom periodu ostvareni su prihodi u iznosu 3 668 099 KM, što je 78% od ukupnog plana prihoda a rashodi su bili 3 597 803 KM ili 77 % od plana. Po ovome se vidi da smo odgovorno raspolagali novcem" - kaže Todorović. Na sjednici je usvojen i nacrt budžeta za 2018 godinu u iznosu 4 917 000 KM.

Načelnik opštine Vlasenica Miroslav Kraljević kaže da je planirani budžet opštine za iduću godinu, u poređenju sa ranijim, znatno ambiciozniji i da već ima karakter razvojnog dokumenta, za razliku od ranijih koji su, dominantno, bili socijalni. "Planirani rast budžetskog , osim rasta poreskih prihoda, očekuje i rast neporeskih prihoda i tekućih grantova, prije svega realizacija projekta izgradnje studentsko-đačkog doma “Srbija”, za koji je sredstva obezbijedila Vlada Srbije" - kaže Kraljević.

alt
alt

alt
Nacrt  budžeta opštine Vlasenica biće upućen na javnu raspravu, da bi se u formi prijedloga našao pred odbornicima na decembarskom skupštinskom zasjedanju.

 
Baner

P R O M O

Baner
Baner
Baner
Baner
Baner
Baner
Baner

PARTNERI

Baner
Baner
Baner

bottom
top
Radio Slobodna Evropa / Radio Liberty

bottom