top
logoSerbian English German

ANKETA

Muzika na Magic radiju je? ?
 

TRENUTNO ONLINE

Imamo 11 gostiju na mreži

STATISTIKA POSJETA

mod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_counter
mod_vvisit_counterDanas232
mod_vvisit_counterJuče341
mod_vvisit_counterOve sedmice232
mod_vvisit_counterProšla sedmica2612
mod_vvisit_counterOvaj mjesec7710
mod_vvisit_counterProšli mjesec19129
mod_vvisit_counterUkupno1039822
Baner
Baner
Baner

Vlasenica : Ekologija i turizam mogući projekti za fondove EU PDF Štampa El. pošta
Napisao Sladjana Brajovic   
sreda, 29 novembar 2017 13:08

altVlasenica - U radnoj posjeti opštini Vlasenica ove sedmice je boravio slovenački političar, predstavnik Zelenih u Evropskom parlamentu, dr Igor Šoltes koji je sa načelnikom opštine Vlasenica Miroslavom Kraljevićem i njegovim saradnicima razgovarao o realiazaciji projekata iz oblasti ekologije.

"Evropa je zainteresovana da sredstva namijenjena zapadnom Balkanu usmjeri u projekte ekologije i održivog razvoja. Potrebno je ostvariti što više kontakata sa predstavnicima EU i iz kog fonda i u okviru kojih projekata se može obezbijediti najviše sredstava za razvoj ovog kraja i otvaranje novih radnih mjesta" izjavio je Šoltes. 

Načelnik opštine Vlasenica Miroslav Kraljević upoznao je slovenačkog parlamentarca sa turističkimalt potencijalima kojima opština raspolaže. "Pomenuli smo ovdašnje planine, vodotokove, jezera i sve što Vlasenica ima. Tražimo partnere koji će nas podržati u razvojnim planovima kako bismo Evropi predstavili turistički potencijal", rekao je Kraljević. 

Načelnik Kraljević se osvrnuo i na ispitivanja ozona koja su vršena na prostoru Igrišta i Javor planine, ističući neiskorištenost potencijala čistog vazduha na području Vlasenice.

Poslednje ažurirano sreda, 29 novembar 2017 13:11
 
Baner

P R O M O

Baner
Baner
Baner
Baner
Baner
Baner
Baner

PARTNERI

Baner
Baner
Baner

bottom
top
Radio Slobodna Evropa / Radio Liberty

bottom