top
logo



Serbian English German

ANKETA

Muzika na Magic radiju je? ?
 

TRENUTNO ONLINE

Imamo 24 gostiju na mreži

STATISTIKA POSJETA

mod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_counter
mod_vvisit_counterDanas31
mod_vvisit_counterJuče244
mod_vvisit_counterOve sedmice851
mod_vvisit_counterProšla sedmica2309
mod_vvisit_counterOvaj mjesec6918
mod_vvisit_counterProšli mjesec9581
mod_vvisit_counterUkupno1071150
Baner
Baner
Baner

Зворник : "Рамер 10" до 31. јануара на путевима које покрива ПУ Зворник PDF Štampa El. pošta
Napisao Sladjana Brajovic   
petak, 12 januar 2018 08:16

altЗворник -  Обавјештавамо грађане да ће се од 14.01. до 31.01.2018. године на путевима које оперативно покрива Полицијска управа Зворник, вршити контрола брзине кретања возила путем радарског система „Ramer 10“. Овај систем подразумјева евидентирање брзине без присуства полицијских службеника и без заустављања возача - пише у саопштењу за јавност ПУ Зворник .

Напомињемо да наведени радарски систем евидентира брзину на обе саобраћајне траке, како у дневним тако и у ноћним условима саобраћаја. Mобилни радарски систем ради и по киши, снијегу, али и ноћу. Уређај истовремено региструје више возила у прекршају и омогућава контролу различитих ограничења за различите категорије возила.

Битно је напоменути да уређај посједује меморију на коју полицијски службеник не може да утиче, чиме се елиминише могућност корупције.

Возачима који су починили прекршај евидентиран радарским системом „Ramer 10“, обавјештење о учињеном прекршају доставља се на пријављену адресу пребивалишта.

У току 2017. године, на подручју Полицијске управе Зворник евидентиране су 554 саобраћајне незгоде. Од укупног броја евидентираних незгода, неприлагођена брзина је била узрок у 204 саобраћајне незгоде, односно 36,82 %.

Полицијска управа Зворник апелује на возаче моторних возила да поштују саобраћајне прописе, нарочито оне који се односе на ограничења брзине кретања возила, како не би угрозили своје, али и животе других учесника у саобраћају.  

 

Poslednje ažurirano utorak, 16 januar 2018 10:59
 
Baner

P R O M O

Baner
Baner
Baner
Baner
Baner
Baner
Baner

PARTNERI

Baner
Baner
Baner

bottom
top
Radio Slobodna Evropa / Radio Liberty

bottom