top
logoSerbian English German

ANKETA

Muzika na Magic radiju je? ?
 

TRENUTNO ONLINE

Imamo 36 gostiju na mreži

STATISTIKA POSJETA

mod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_counter
mod_vvisit_counterDanas356
mod_vvisit_counterJuče368
mod_vvisit_counterOve sedmice1837
mod_vvisit_counterProšla sedmica2288
mod_vvisit_counterOvaj mjesec5595
mod_vvisit_counterProšli mjesec9581
mod_vvisit_counterUkupno1069827
Baner
Baner
Baner

SWG objavljuje poziv za podršku manifestacijama/aktivnostima „ljudi-ljudima“ PDF Štampa El. pošta
Napisao Sladjana Brajovic   
utorak, 16 januar 2018 11:16

alt
alt

alt
Stalna radna grupa za regionalni ruralni razvoj (SWG) u jugoistočnoj Evropi u okviru SWG EC projekta „Regionalna saradnja i umrežavanje u oblasti poljoprivrede, ruralnog i ekonomskog razvoja prekograničnih područja" finansiran od strane Evropske Unije objavljuje poziv za podršku manifestacijama/aktivnostima „ljudi-ljudima“.

Aktivnost „ljudi – ljudima“ predstavlja alat za umrežavanje, jačanje saradnje, promociju prekograničnih regiona i njihove kulturne, tradicionalne i prirodne baštine i podržava ekonomske aktivnosti na polju razvoja proizvoda i usluga, kao i stvaranju prekograničnih lanaca vrednosti. U sklopu SWG EC projekta „Regionalna saradnja i umrežavanje u oblasti poljoprivrede, ruralnog i ekonomskog razvoja prekograničnih područja" aktivnosti mogu biti realizovani u targetiranim prekograničnim regionima „Drina-Tara“, „Drina-Sava“, „Prespa“ i „Sharra“ u Bosni i Hercegovini, Crnoj Gori, Srbiji, Makedoniji, Albaniji i Kosovu*.

Nažalost, zbog procedura EU, SWG nije u mogućnosti da podrži aktivnosti organizovane u zemljama članicama EU (Hrvatska) dok su troškovi učesnika (prevoz, smeštaj, angažovanje eksperata) iz ove zemlje u sklopu aktivnosti „ljudi-ljudima“ prihvatljivi.

Manifestaciju/aktivnost je potrebno realizovati najkasnije do 01. novembra 2018 godine. Svaka podrška koja se traži na osnovu ovog poziva ne može preći 2,000 EUR bez PDV-a. Ukupni budžet manifestacije/aktivnosti i drugi doprinosi nisu ograničeni.

Ovim putem SWG poziva sve zainteresovane predstavnike iz javnog, privatnog i civilnog sektora da nominuju jednu manifestaciju koja doprinosi gore navedenim ciljevima za podršku od strane SWG-a. Potrebno je da popunite Prijavni obrazac i budžet, te iste dostavite najkasnije do 16.02.2018 (do kraja radnog vremena) putem e-maila na: Ova adresa el. pošte zaštićena je od spam napada, treba omogućiti JavaSkript da biste je videli za korisnike iz prekograničnog regiona „Drina-Tara“ Prijave se mogu podneti na lokalnim jezicima, nakon čega će SWG Sekretarijat u saradnji sa komisijom sastavljenom od predstavnika Ministarstava poljoprivrede Zapadnog Balkana doneti odluku o izboru manifestacije. Po odobrenju, prijave sa budžetom se podnose na engleskom jeziku. Napominjemo da je zvanična verzija dokumentacije na engleskom jeziku i u slučaju kontradiktornosti i neslaganja validna je originalna verzija na engleskom jeziku.

Link za preuzimanje dokumentacije je: http://seerural.org/ http://drina-tara.seerural.org/past-events/open-call-for-support-to-p2p-events-in-drina-tara/

*Ova odrednica ne odnosi se na stavove o statusu i u skladu je sa RSBUN 1244/1999 i mišljenjem MSP o proglašenju nezavisnosti Kosova.

 
Baner

P R O M O

Baner
Baner
Baner
Baner
Baner
Baner
Baner

PARTNERI

Baner
Baner
Baner

bottom
top
Radio Slobodna Evropa / Radio Liberty

bottom