top
logoSerbian English German

ANKETA

Muzika na Magic radiju je? ?
 

TRENUTNO ONLINE

Imamo 15 gostiju na mreži

STATISTIKA POSJETA

mod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_counter
mod_vvisit_counterDanas416
mod_vvisit_counterJuče687
mod_vvisit_counterOve sedmice3278
mod_vvisit_counterProšla sedmica3657
mod_vvisit_counterOvaj mjesec10351
mod_vvisit_counterProšli mjesec12250
mod_vvisit_counterUkupno1098358
Baner
Baner
Baner
Baner
Baner
Baner

Milići : OSM organizovao predavanje na temu "Kako biti uspješan"? PDF Štampa El. pošta
Napisao Sladjana Brajovic   
utorak, 20 februar 2018 09:27

alt
alt

alt
Milići - U okviru obilježavanja 15 godina postojanja i rada, OSM juče je mladim ljudima upriličio motivoaciono predavanje na kojem je gost bio  bijeljinski advokat Miloš Stevanović, partner Advokatske kancelarije "Stevanović" i suvlasnik kompanije "Standard grupa".Oko 70 mladih, uglavnom srednjoškolaca, koji su prisustvovali predavanju, imali su priliku da iz neke druge perspektive saznaju, kako da se spreme za poslovni intervju i kako da budu uspješni u onome što rade.

„Moram da kažem da sam oduševljen ovom sredinom koja je napredna, da su ovi ljudi energični, kvalitetni, pokazali su da ima nade, prije svega svojim kritičkim razmišljanjem, ali isto tako jednim kritičkim pristupom životu“ – izjavio je nakon predavanja Stevanović.

Oko 70 mladih, uglavnom srednjoškolaca koji su prisustvovali predavanju, imali su priliku da iz neke druge perspektive saznaju kako da se spreme za poslovni intervju i kako da budu uspješni u onome što rade.

alt
alt

alt
„Predavanje je za mene bilo dobro iskustvo. Kako treba razmišljati i kako se ponašati u današnjem sistemu. Dobio sam danas i nagradu za "svoj način razmišljanja" a pitanje je bilo - „Šta biste uradili da vam dođe baka da traži kredit, a nema primanja niti bilo kakvu garanciju za kredit. Novac joj treba za lijelenje bolesne unuke?“ . Ja sam rekao da bih bio žirant da sam na mjestu bankarskog službenika – kaže Vukašin Stanišić učenik trećeg razreda gimnazije i dodaje da je nakon ovog predavanja shvatio da je najvažniji resurs - vrijeme .

Srednjoškolac, Jovan Mijatović je takođe dobio novčanu nagaradu za svoj odgovor na ponuđeno pitanje. On je rekao da bi podigao kredit i na taj način pomogao baki. "Nisam baš očekivao da ću nešto dobiti ali eto... Ovo predavanje je za mene bilo jedno značajno iskustvo" - kaže Jovan.

Osim srednjoškolaca, predavanju su prisustvovali i predstavnici mladih iz Vlasenice i Šekovića, kao i predstavnici lokalne uprave opštine Milići - kaže Stefan Milić predsjednik OSM-a.

alt„Zahvalni smo svim struktrurama opštine Milići, koji su nam omogućili da povodom našeg jubileja, ugostimo gospodina Stevanovića u Milićima. Naredne aktivnosti su 23. i 24. februara, kada očekujemo prisustvo dva do tri ambasadora, biće upriličeen razne aktivnosti u Omladinskom centru, kao i posjete Trgu rudara, Muzeju rudarstva, tornju,Parku velikana...." - kaže Milić.

Predavanje je održano u amfiteatru SŠC "Milutin Milanković" u Milićima.

 
Baner

P R O M O

Baner
Baner
Baner
Baner
Baner
Baner
Baner
Baner

bottom
top
Radio Slobodna Evropa / Radio Liberty

bottom