top
logoSerbian English German

ANKETA

Muzika na Magic radiju je? ?
 

TRENUTNO ONLINE

Imamo 30 gostiju na mreži

STATISTIKA POSJETA

mod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_counter
mod_vvisit_counterDanas394
mod_vvisit_counterJuče764
mod_vvisit_counterOve sedmice2134
mod_vvisit_counterProšla sedmica3657
mod_vvisit_counterOvaj mjesec9207
mod_vvisit_counterProšli mjesec12250
mod_vvisit_counterUkupno1097214
Baner
Baner
Baner
Baner
Baner
Baner

Vlasenica : Uskoro formiranje odjeljenja za razvoj PDF Štampa El. pošta
Napisao Sladjana Brajovic   
sreda, 28 februar 2018 07:05

alt
alt

alt
Vlasenica - Skupština opštine Vlasenica prihvatila je  incijativu načelnika opštine Miroslava Kraljevića o formiranju posebnog odjeljenja za razvoj u okviru lokalne uprave. Kraljević je izjavio Srni da će odjeljenje biti pokretač svih aktivnosti s ciljem pripreme, kandidovanja i realizacije razvojnih projekata u Vlasenici, a činiće ga tim mladih stručnjaka koji su se dokazali u pripremi kvalitetnih projektnih rješenja. "Želimo da napravimo jako razvojno odjeljenje koje će biti motor svih aktivnosti u opštini Vlasenica, uz moju bezrezervnu podršku", rekao je Kraljević. 

Odlukom odbornika vlaseničke Skupštine za šefa novoformiranog odjeljenja imenovan je Željko Damljanović, dosadašnji načelnik opštinskog Odjeljenja za prostorno uređenje i stambeno-komunalne poslove, a tu dužnost od danas će umjesto Damljanovića, odlukom Skupštine, vršiti Aleksandar Miladinović.

Na sjednici, odbornici su usvojili i izvještaj Srednjoškolskog centra „Milorad Vlačić“ o uspjehu učenika i vladanju na kraju prvog polugodišta, te izvještaj o radu Pravobranilaštva Republike Srpske – sjedište zamjenika Vlasenica u 2017. godini.

Razmatrana je i usvojena informacija o položaju i zdravstvenoj zaštiti penzionera na području opštine Vlasenica u prošloj godini, te Odluka o utvrđivanju prosječne konačne građevinske cijene jednog m2 korisne površine stambenog i poslovnog prostora na području opštine Vlasenica u 2017. godini, koja iznosi 583 KM - piše na web stranici opštine Vlasenica.

Usvojena je i Informacija o utrošenim sredstvima iz budžeta opštine Vlasenica za projekte iz oblasti poljoprivrede u 2017. godini, u kojoj je navedeno da su realizovani različiti projekti koji su doprinjeli razvoju poljoprivrede na području ove opštine, u ukupnom iznosu od 406.461 KM, uz učešće Opštine Vlasenica sa 100.860 KM.

Za direktora Turističke organizacije Vlasenica imenovana je Jelena Stanić.

 
Baner

P R O M O

Baner
Baner
Baner
Baner
Baner
Baner
Baner
Baner

bottom
top
Radio Slobodna Evropa / Radio Liberty

bottom