top
logoSerbian English German

ANKETA

Muzika na Magic radiju je? ?
 

TRENUTNO ONLINE

Imamo 26 gostiju na mreži

STATISTIKA POSJETA

mod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_counter
mod_vvisit_counterDanas26
mod_vvisit_counterJuče244
mod_vvisit_counterOve sedmice846
mod_vvisit_counterProšla sedmica2309
mod_vvisit_counterOvaj mjesec6913
mod_vvisit_counterProšli mjesec9581
mod_vvisit_counterUkupno1071145
Baner
Baner
Baner

Milići : Predškolski program počinje u ponedjeljak , 05. marta PDF Štampa El. pošta
Napisao Sladjana Brajovic   
petak, 02 mart 2018 11:26

alt
alt

alt
Milići - 38 budućih prvačića uključeno je u predškolski program koji će u naredna tri mjeseca biti realizovan u PU "Poletarac" u Milićima. Juče je održan sastanak sa roditeljima, na kojem su dogovoreni detalji u vezi organizacije i realizacije programa – kaže direktorica obdaništa Ljubinka Savić.

"Dogovorili smo sa roditeljima, da zbog djece koja putuju, program počne u ponedjeljak, 05. marta. U jednoj grupi imamo 18-oro u drugoj 20-oro djece" - kaže Savićeva i dodaje da će sa djecom raditi dvije vaspitačice.

Roditelji koji su prisustvovali sastanku zadovoljni su ponuđenim uslovima koje će predškolci imati tokom tročasovnog boravka u obdaništu.

"Ja sam zadovoljna. Direktorica nam je predstavila šta očekuje našu djecu tokom tri mjeseca koliko program traje. I starije dijete je pohađalo predškolski program, i ja mislim da je korisno da ga djeca pohađaju jer oni u obdaništu stiču radne navike i upoznaju se sa drugarima" - kaže Dobrila Milinković.

Rajko Dukić, će sina Ratka dovoziti na pripremnu nastavu jer žive van Milića. Ali, kaže, to mu ne predstavlja problem. "Podržavam realizaciju ovog programa, jer su nam se djeca otuđila, a ovaj program će im dobro doći da se druže i socijalizuju. Ja sam se dogovorio sa roditeljima iz Lukić Polja, koji će takođe dovoziti djecu u Miliće da podijelimo tu obavezu pa ćemo dovoziti i odvoziti djecu" - kaže Rajko.

Prošle godine predškolskim programom je bilo obuhvaćemo 52 djece, što znači da je u ovoj godni broj smanjen za 14 djece.

 
Baner

P R O M O

Baner
Baner
Baner
Baner
Baner
Baner
Baner

PARTNERI

Baner
Baner
Baner

bottom
top
Radio Slobodna Evropa / Radio Liberty

bottom