top
logoSerbian English German

ANKETA

Muzika na Magic radiju je? ?
 

TRENUTNO ONLINE

Imamo 46 gostiju na mreži

STATISTIKA POSJETA

mod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_counter
mod_vvisit_counterDanas23
mod_vvisit_counterJuče244
mod_vvisit_counterOve sedmice843
mod_vvisit_counterProšla sedmica2309
mod_vvisit_counterOvaj mjesec6910
mod_vvisit_counterProšli mjesec9581
mod_vvisit_counterUkupno1071142
Baner
Baner
Baner

Milići : Produžen rok za prijavu na konkurs "Socijalizacija djece RS" PDF Štampa El. pošta
Napisao Sladjana Brajovic   
petak, 09 mart 2018 08:50

alt
alt

alt
Milići - Rok za prijavu na konkurs za učešće u projektu "Socijalizacija djece Republike Srpske" produžen je do 12. marta - kaže direktor Centra za socijalni rad u Milićima Vladan Trivković. "Razlozi su, slabiji odziv, ne toliko djece koliko pratećeg osoblja. Što se tiče Milića, do 05.marta je stigao 21 zahtjev za učešće djece i dva zahtjeva vaspitača, i mi ćemo izabrati 16 djece i jednog vaspitača koliko nam je dozvoljeno" - kaže Trivković i dodaje da će i ove godine prednost imati djeca koja do sada nisu bila obuhvaćena projektom.

Projekat "Socijalizacija djece RS" namijenjen je djeci iz socijalno ugroženih porodica-korisnicima prava iz socijalne i dječije zaštite, djeci iz višečlanih porodica, iz boračkih porodica, djeci sa posebnim potrebama i hroničnim zdravstvenim smetnjama, ali i posebno nadarenoj djeci, te talentovanim sportistima.

Projekat Socijalizacija djece Republike Srpske" realizuje  Javni fond za dječiju zaštitu RS, a djeca će od 20. maja do 21. septembra na crnogorskom primorju boraviti u 14 smjena. I ove godine smještaj je organizovan u Omladinskom hostelu "Užice" u Bečićima.

 
Baner

P R O M O

Baner
Baner
Baner
Baner
Baner
Baner
Baner

PARTNERI

Baner
Baner
Baner

bottom
top
Radio Slobodna Evropa / Radio Liberty

bottom