top
logoSerbian English German

ANKETA

Muzika na Magic radiju je? ?
 

TRENUTNO ONLINE

Imamo 17 gostiju na mreži

STATISTIKA POSJETA

mod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_counter
mod_vvisit_counterDanas417
mod_vvisit_counterJuče764
mod_vvisit_counterOve sedmice2157
mod_vvisit_counterProšla sedmica3657
mod_vvisit_counterOvaj mjesec9230
mod_vvisit_counterProšli mjesec12250
mod_vvisit_counterUkupno1097237
Baner
Baner
Baner
Baner
Baner
Baner

Власеница : Одржана сједница Привредног савјета PDF Štampa El. pošta
Napisao Sladjana Brajovic   
četvrtak, 15 mart 2018 07:03

alt
alt

alt
Власеница - Oдржана je шеста по реду сједница Привредног савјета општине Власеница, на којој су чланови Савјета упознати са формирањем Одсјека за развој при Опшинској управи. Начeлник општине Мирослав Краљевић, који је уједно и предсједник Савјета, истакао је да је развојни одсјек формиран као покретач свих активности са циљем припреме, кандидовања и имплементације пројеката, као и подршке инвеститорима.

Шеф Одсјека за развој Жељко Дамљановић рекaо је да је овај одсјек увијек доступан инвеститорима, било да се ради о страним или домаћим.

Начелник општине говорио је о планираним инфраструктурним пројектима, као што су изградња ватрогасног дома, студентско – ђачког дома и новог објекта полицијске станице.
Говорило се и о потенцијалним инвестицијама, као и о опремању инфраструктуром пословне зоне Брегови која је погодна за услужне и еколошки прихватљиве производне дјелатности.

На данашњој сједници чланови су упознати да ће у наредном периоду бити објављен јавни позив за подршку запошљавању у 2018. години од стране UNDP и Општине Власеница, о чему ће јавност бити благовремено обавијештена.

Poslednje ažurirano četvrtak, 15 mart 2018 11:52
 
Baner

P R O M O

Baner
Baner
Baner
Baner
Baner
Baner
Baner
Baner

bottom
top
Radio Slobodna Evropa / Radio Liberty

bottom