top
logoSerbian English German

ANKETA

Muzika na Magic radiju je? ?
 

TRENUTNO ONLINE

Imamo 27 gostiju na mreži

STATISTIKA POSJETA

mod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_counter
mod_vvisit_counterDanas33
mod_vvisit_counterJuče244
mod_vvisit_counterOve sedmice853
mod_vvisit_counterProšla sedmica2309
mod_vvisit_counterOvaj mjesec6920
mod_vvisit_counterProšli mjesec9581
mod_vvisit_counterUkupno1071152
Baner
Baner
Baner

Vlasenica : Plasteničkom proizvodnjom do većeg kućnog budžeta PDF Štampa El. pošta
Napisao Sladjana Brajovic   
petak, 04 maj 2018 06:18

alt
alt

alt
Vlasenica - Opština Vlasenica, te organizacije "Muslim aid/ i "LDSC" obezbjedili su 20 plastenika , u cilju ekonomskog jačanja socijalno i materijalno ugroženih osoba i mladih osoba kroz proizvodnju povrća u plastenicima.Suzana Kraljević iz Tišče kaže da se uz plasteničku proizvodnju bavi stočarstvom i ratarstvom a prihod od poljorpivrede dopuna je za kućni budžet. Plastenici su površine po 100 metara kvadratnih, a donatori finansiraju i prateću opremu sa rasadnim materijalom - kaže  Admir Hodžić magistar agronomije ispred organizacije Muslim Aid iz Sarajeva.

Šef odsjeka za razvoj u opštini Vlasenica Željko Damljanović kaže da opština Vlasenica finansira 40 odsto vrijednosti projekta, organizacije "Muslim aid" i "LDSC" dodatnih 40 odsto, dok je participacija korisnika u projektu 20 odsto.

Na javni poziv ekonomsko jačanje socijalno i materijalno ugroženih osoba i mladih osoba kroz proizvodnju povrća u plastenicima prijavilo se 22 zaintersovanih.

 
Baner

P R O M O

Baner
Baner
Baner
Baner
Baner
Baner
Baner

PARTNERI

Baner
Baner
Baner

bottom
top
Radio Slobodna Evropa / Radio Liberty

bottom