top
logoSerbian English German

ANKETA

Muzika na Magic radiju je? ?
 

TRENUTNO ONLINE

Imamo 20 gostiju na mreži

STATISTIKA POSJETA

mod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_counter
mod_vvisit_counterDanas369
mod_vvisit_counterJuče435
mod_vvisit_counterOve sedmice2544
mod_vvisit_counterProšla sedmica3657
mod_vvisit_counterOvaj mjesec9617
mod_vvisit_counterProšli mjesec12250
mod_vvisit_counterUkupno1097624
Baner
Baner
Baner
Baner
Baner
Baner

Milići : Mahmutović podnio ostavku na funkciju potpredsjednika SO, Jašić novi potpredsjednik PDF Štampa El. pošta
Napisao Sladjana Brajovic   
petak, 22 jun 2018 09:16

altMilići - Potpredsjednik SO Milići Zajim Mahmutović juče je razriješen sa funkcije na sopstvenu inicijativu nakon što je podnio  neopozivu ostavku. Tajnim glasanjem ZA razrješenje Mahmutovića, izjasnilo se 13 odbornika, 4 su bila protiv i dva listića su bila nevažeća.

Tajnim glasanjem odbornici su birali novog potpredsjednika a predloženi kandidati su bili odbornici Saša Sušić i Halil Jašić. Nakon prvog glasanja rezultat je bio 9:9 jer je jedan listić bio nevažeći s obzirom da su bila zaokružena imena oba kandidata dok je u ponovljenom glasanju za novog potpredsjednika sa 10 glasova ZA, izabran Halil Jašić.

Na  sjednici lokalnog parlamenta, koja je održana juč,e usvojen je konsolidovani izvještaj o izvršenju budžeta za prošlu godinu a podaci pokazuju da je zabilježen suficit u iznosu od 125 000 KM. Na sjednici su usvojeni izvještaji о radu za prošlu godinu : Centra za socijalni rad, Doma zdravlja Sportskog društva, Narodne biblioteke, AD "Komunalno" i obdaništa "Poletarac" te informacija o radu ŠG "Milići".

 
Baner

P R O M O

Baner
Baner
Baner
Baner
Baner
Baner
Baner
Baner

bottom
top
Radio Slobodna Evropa / Radio Liberty

bottom