top
logo
Serbian English German
ANKETA

Muzika na Magic radiju je? ?
 

TRENUTNO ONLINE

Imamo 141 gostiju na mreži

STATISTIKA POSJETA

mod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_counter
mod_vvisit_counterDanas165
mod_vvisit_counterJuče430
mod_vvisit_counterOve sedmice2979
mod_vvisit_counterProšla sedmica3468
mod_vvisit_counterOvaj mjesec9238
mod_vvisit_counterProšli mjesec15055
mod_vvisit_counterUkupno1162386
Baner
Baner
Baner
Baner
Baner

Milići : Centar za socijalni rad obilježio 25 godina rada PDF Štampa El. pošta
Napisao Sladjana Brajovic   
sreda, 25 jul 2018 10:57

altMilići - Dvadeset petu godišnjicu postojanja i rada, milićki Centar za socijalni rad dočekao je u zgradi u kojoj je i započeo svoj rad - ali, sada u daleko boljim uslovima nego što je to bilo na početku. Spomenka Durmić bila je prvi radnik Centra a danas ova ustanova ima 7 zaposlenih, veći broj usluga ali i korisnika. Od marta ove godine nalaze se u objektu zgrade u kojoj su i započeli svoj rad, u adaptiranim prostorijama u koje je Kompanija "Boksit" uložila oko 90.000 KM.

Vladan Trivković direktor Centra kaže da preseljenjem u nove prostorije korist imaju kako zaposleni,tako i korisnici usluga Centra za socijalni rad.

alt
alt

alt
Osim novih prostorija, Centar za socijalni rad sada ima i mini igralište, namijenjeno djeci, korisnicima Dnevnog centra za zbrinjavanje djece sa smetnjama u razvoju. Rekvizite i ogradu za igralište finansirao je Razvojni program UN (UNDP), a radove na uređenju igrališta, obavili su građevinci kompanije "Boksit". Marijana Gligorović psiholog u Centru za socijalni rad kaže da će im igralište mnogo pomoći u svakodnevnom radu sa djecom a opravdanost izgradnje mini igrališta u kojem su postavljene klackalice, ljuljaške, i kutak za učenje potvrđuju i korisnici.

altObilježavanju 25 godina postojanja Centra za socijalni rad u Milićima prisustvovao je ministar zdravlja i socijalne zaštite RS Dragan Bogdanić, poslanik u Narodnoj skupštini Republike Srpske Radovan Višković, načelnik opštine Momir Lazarević, te predstavnici lokalnih ustanova i preduzeća. Povodom jubileja, milićki Centar dodijelio je posebnu zahvalnicu predsjedniku Kompanije "Boksit" Rajku Dukiću, i prvoj radnici ove ustanove Spomenki Durmić.

Poslednje ažurirano sreda, 25 jul 2018 11:01
 
Baner

P R O M O

Baner
Baner
Baner
Baner
Baner
Baner

bottom
top
Radio Slobodna Evropa / Radio Liberty

bottom