top
logo
Serbian English German
ANKETA

Muzika na Magic radiju je? ?
 

TRENUTNO ONLINE

Imamo 71 gostiju na mreži

STATISTIKA POSJETA

mod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_counter
mod_vvisit_counterDanas173
mod_vvisit_counterJuče375
mod_vvisit_counterOve sedmice922
mod_vvisit_counterProšla sedmica2918
mod_vvisit_counterOvaj mjesec8745
mod_vvisit_counterProšli mjesec15221
mod_vvisit_counterUkupno1177114
Baner
Baner
Baner
Baner
Baner

Regija Birač : Počeo kamp za mlade PDF Štampa El. pošta
Napisao Sladjana Brajovic   
subota, 08 septembar 2018 15:51

altRegija Birač - Udruženje „Forum žena“ Bratunac  organizovanjem Kapma za mlade Regije Birač 

 08.i 09 septembra, započinje niz aktivnosti usmjerenih na mlade ljude sa područja pet opština ove regije. Kamp je okupio 30 mladih, uzrasta od 16 do 18 godina, koji će kroz radionice u okviru Kampa organizovanom u dva termina, ovog vikenda u Gornjem Zalukoviku, opština Vlasenica, a 15. i 16. septembra u Srebrenici, imati priliku da usvoje znanja iz različitih oblasti, a teme koje će biti obrađene su : identitet, komunikacijske vještine, kultura religija , predrasude i stereotipi.

Nakon kampa, određen broj učesnika imaće priliku da usvoji dodatna znanja i vještine za pripremu i vođenje diskusionih radionica kao i za mentorstvo i koordinaciju istih. podršku u organizovanju 20 diskusionih radionica , po 4 u svakoj zajednici, mentorima će pružiti učesnici kampa iz tih zajednica.

Dodatna znanja i vještine za izradu Akcionih planova djelovanja i komunikacije bezbjednosnih foruma mladih, kao neformalnih omladinskih tijela, mladi sa područja opština Bratunac,Srebrenica, Milići i Vlasenica, te grada Zvornik, dobiće na seminaru za izradu i definisanje Akcionih planova, koji će biti organizovan u Bratuncu. Predstavljanjem tih planova, relevantnim lokalnim institucijama, mladi će imati priliku da na participativan način budu uključeni i pokrenu inicijative za razvoj mira i sigurnosti u svojim zajednicama - saopšteno je iz UŽ "Forum žena" Bratunac.

https://www.slobodnaevropa.org/a/29456508.html

Poslednje ažurirano utorak, 11 septembar 2018 07:40
 
Baner

P R O M O

Baner
Baner
Baner
Baner
Baner
Baner

bottom
top
Radio Slobodna Evropa / Radio Liberty

bottom