top
logo
Serbian English German
ANKETA

Muzika na Magic radiju je? ?
 

TRENUTNO ONLINE

Imamo 54 gostiju na mreži

STATISTIKA POSJETA

mod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_counter
mod_vvisit_counterDanas86
mod_vvisit_counterJuče487
mod_vvisit_counterOve sedmice1287
mod_vvisit_counterProšla sedmica3234
mod_vvisit_counterOvaj mjesec10864
mod_vvisit_counterProšli mjesec19037
mod_vvisit_counterUkupno1132178
Baner
Baner
Baner
Baner
Baner
Baner

Srebrenica : "Mirovna šetnja" sutra (21.09.) u Srebrenici PDF Štampa El. pošta
Napisao Sladjana Brajovic   
četvrtak, 20 septembar 2018 10:43

altSrebrenica - Udruženje „Sara-Srebrenica“, u saradnji sa mirovnom organizacijom PAX iz Holandije, organizuje aktivnosti povodom obilježavanja Sedmice Mira i Međunarodnog dana Mira (21. septembra). "Naime, u okviru planiranog programa, predviđeno je da, između ostalih aktivnosti, organizujemo Mirovnu šetnju, koja će se održati 21. septembra, sa početkom u 10:00. Okupljanje učesnika je ispred JU Kulturni centar Srebrenica, a šetnja će se odvijati stazom prema Guberu (krajnja lokacija park na Guberu)" - kaže izvršan direktorica Sare, Valentina Gagić.

Tokom staze biće organizovana tri punkta...prvi sa najmlađim učesnicima (crtanje na asfaltu, na parkingu hotela Domavia),drugi u blizini Argentarije (mladi, sa muzičkim performansom) i krajnja lokacija u parku na Guberu, gdje se okupljaju svi učesnici. Svoje prisustvo ovom događaju najavio je i Ambasador Holandije u BiH, koji će se pridružiti učesnicima šetnje.

Iz udurženja "Sara-Srerenica" pozivaju sve da daju doprinos ovoj inicijativi, pod motom „Generacije za mir“, kako bi poruka mira iz Srebrenice imala što veći odjek !

 
Baner

P R O M O

Baner
Baner
Baner
Baner
Baner
Baner
Baner
Baner

bottom
top
Radio Slobodna Evropa / Radio Liberty

bottom