top
logo
Serbian English German
ANKETA

Muzika na Magic radiju je? ?
 

TRENUTNO ONLINE

Imamo 28 gostiju na mreži

STATISTIKA POSJETA

mod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_counter
mod_vvisit_counterDanas96
mod_vvisit_counterJuče487
mod_vvisit_counterOve sedmice1297
mod_vvisit_counterProšla sedmica3234
mod_vvisit_counterOvaj mjesec10874
mod_vvisit_counterProšli mjesec19037
mod_vvisit_counterUkupno1132188
Baner
Baner
Baner
Baner
Baner
Baner

Vlasenica : Nastavlja se asfaltiranje puteva i ulica u Vlasenici PDF Štampa El. pošta
Napisao Sladjana Brajovic   
četvrtak, 27 septembar 2018 10:21

altVlasenica - Počela je obnova dionice lokalnog puta Vlasenica-Cikotska rijeka, u koju će opština uložiti 250.000 KM. Načelnik opštine Vlasenica Miroslav Kraljević kaže da je planirana sanacija i asfaltiranje dionice ovog puta u dužini 1.750 metara od Rašića Gaja ka Oštroj glavici. 

"Ova dionica je znatno devastirana i predstavljala je ozbiljnu prijetnju za bezbjednost u saobraćaju. Nova saobraćajnica olakšaće život za 1.500 stanovnika vlaseničkih sela, kojima će konačno biti omogućena normalna komunikacija sa gradom" kaže Kraljević i najavljuje da će se, nakon završetka ovih radova, pristupiti sanaciji ulice Branka Radičevića te da će se u narednom periodu asfaltirati još tri ulice u naselju Toplik.

Uporedo sa ovim radovima, za asfaltiranje je pripremljena i ulica koja povezuje prigradska naselja Drum i Kula-Zeban, dužine 148 metara, za šta je opština Vlasenica izdvojila oko 21.000 KM.

Radove na sanaciji gradskih ulica omogućila je Vlada Republike Srpske, koja je obezbijedila 500.000 KM za infrastrukturne projekte u Vlasenici.  Izvođač radova je preduzeće "Zvornikputevi". 

 
Baner

P R O M O

Baner
Baner
Baner
Baner
Baner
Baner
Baner
Baner

bottom
top
Radio Slobodna Evropa / Radio Liberty

bottom