top
logo
Serbian English German
ANKETA

Muzika na Magic radiju je? ?
 

TRENUTNO ONLINE

Imamo 100 gostiju na mreži

STATISTIKA POSJETA

mod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_counter
mod_vvisit_counterDanas166
mod_vvisit_counterJuče430
mod_vvisit_counterOve sedmice2980
mod_vvisit_counterProšla sedmica3468
mod_vvisit_counterOvaj mjesec9239
mod_vvisit_counterProšli mjesec15055
mod_vvisit_counterUkupno1162387
Baner
Baner
Baner
Baner
Baner

Vlasenica : Rebalansirani budžet za 2018. godinu veći za 11% od planiranog PDF Štampa El. pošta
Napisao Sladjana Brajovic   
sreda, 31 oktobar 2018 08:43

alt
alt

alt
Vlasenica - Šestomjesečni izvještaj o izvršenju budžeta opštine Vlasenica pokazuje da je u navedenom periodu zabilježen deficit od oko 192 323 KM. Načelnik Odjeljenja za finansije Marko Todorović objašnjava da je razlog iskazanog deficita. "Ukalkulisali smo naknadu za uređenje gradskog građevinskog zemljišta studentsko-đačkog doma i imali smo nešto slabije punjenje budžeta, tako dasu to razlozi iskazanog deficita ali vjerujem da ćemo na kraju godinu imati pozitivan rezultat" -  objašnjava Todorović.

Na osnovu šestomjesečnog izvještaja i procjene izvršenja budžeta za devet mjeseci, kao i projekcije budžetskih prihoda i rashoda do kraja godine, Odjeljenje za finansije je uradilo I rebalnas budžeta za 2018. godinu koji je za pola miliona ili oko 11 % veći od budžeta koji je planiran za ovu godinu - kaže Todorović i dodaje da je izrađen i Nacrt budžeta za sledeću godinu koji je planiran na 5.065.000 KM, i oko pet odsto je veći od ovogodišnjeg.


Nacrt dokumenta budžeta za 2019. godinu biće upućen u javnu raspravu, koja će trajati 30 dana.

Detalje polsušajte na linku : https://www.youtube.com/watch?v=S9uBOlcjAZs&feature=youtu.be

Šestomjesečni izvještaj o izvršenju budžeta opštine Vlasenica, Nacrt rebalansa za 2018.godinu i Nacrt budžeta za 2019. godinu, usvojeni su na sedamnaestoj redovnoj sjednici SO-e Vlasenica. 

Na sjednici su usvojene i informacije o rezultatima rada vaspitno – obrazovnih ustanova, Informacija o stanju maloljetničke delinkvencije i nasilja u porodici na području opštine Vlasenica za 2018. godinu, te Odluka o zaštiti izvorišta Grabovica. Načelnik Odjeljenja za prostorno uređenje i stambeno – komunalne poslove Aleksandar Miladinović rekao je da će, sa ciljem sistemskog rješavanja problema tretiranja otpadnih voda, biti izgrađena dva postrojenja za prečišćavanje. Na sjednici je razriješen v.d. direktora JU "Prvi koraci" Vlasenica Aleksandar Stojišić a na ovu funkciju imenovana je Marija Todorović.

 
Baner

P R O M O

Baner
Baner
Baner
Baner
Baner
Baner

bottom
top
Radio Slobodna Evropa / Radio Liberty

bottom