top
logoSerbian English German

ANKETA

Muzika na Magic radiju je? ?
 

TRENUTNO ONLINE

Imamo 18 gostiju na mreži

STATISTIKA POSJETA

mod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_counter
mod_vvisit_counterDanas187
mod_vvisit_counterJuče292
mod_vvisit_counterOve sedmice1019
mod_vvisit_counterProšla sedmica2076
mod_vvisit_counterOvaj mjesec5885
mod_vvisit_counterProšli mjesec10840
mod_vvisit_counterUkupno1060536
Baner
Baner
Baner

Sutra neradni dan u Srpskoj PDF Štampa El. pošta
Napisao Sladjana Brajovic   
utorak, 20 novembar 2018 09:44

altDan uspostavljanja Opšteg okvirnog sporazuma za mir u BiH - 21. novembar, republički je praznik i neradni dan, saopšteno je iz Ministarstva uprave i lokalne samouprave Republike Srpske.Na dan praznika neće raditi republički organi i organizacije, organi jedinice lokalne samouprave, preduzeća, ustanove i druge organizacije, te lica koja profesionalno obavljaju uslužne i proizvodne djelatnosti.

Zakonom o praznicima Republike Srpske propisano je da će načelnik opštine, odnosno gradonačelnik, odrediti koja preduzeća, ustanove i druge organizacije sa područja jedinice lokalne samouprave su dužni da, radi zadovoljenja potreba građana, rade u dane praznika Republike i u kojem obimu.

Sutra se navršavaju 23 godine od kada je u američkoj bazi Rajt Peterson u Dejtonu parafiran Dejtonski sporazum, čime je okončan rat u BiH i uspostavljen njen ustavno-pravni poredak.

Opštine Milići i Vlasenica izdale su obavještenja o obaveznom dežurstvu i radnom vremenu u vrijeme praznika.Detalje pročitajte na linkovima :

http://www.opstinavlasenica.org/obavjestenje-o-radnom-vremenu-21-11-2018-godine/

http://opstinamilici.org/index.php/767-naredba-o-odredivanju-preduzeca-ustanova-i-drugih-organizacija-koji-su-duzni-da-rade-u-dane-praznika-republike-srpske

 
Baner

P R O M O

Baner
Baner
Baner
Baner
Baner
Baner
Baner

PARTNERI

Baner
Baner
Baner

bottom
top
Radio Slobodna Evropa / Radio Liberty

bottom