top
logoSerbian English German

ANKETA

Muzika na Magic radiju je? ?
 

TRENUTNO ONLINE

Imamo 26 gostiju na mreži

STATISTIKA POSJETA

mod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_counter
mod_vvisit_counterDanas205
mod_vvisit_counterJuče292
mod_vvisit_counterOve sedmice1037
mod_vvisit_counterProšla sedmica2076
mod_vvisit_counterOvaj mjesec5903
mod_vvisit_counterProšli mjesec10840
mod_vvisit_counterUkupno1060554
Baner
Baner
Baner

Milići : Bez prijava završen i ponovljeni konkurs za prekvalifikaciju PDF Štampa El. pošta
Napisao Sladjana Brajovic   
utorak, 04 decembar 2018 11:48

alt
alt

alt
Milići - Ponovljeni konkurs za upis polaznika u programe prekvalifikacije, dokvalifikacije i osposobljavanja odraslih prema programu obrazovanja odraslih, koji je raspisao SŠC "Milutin Milanković" u Milićima, i ovaj put je završen bez prijava. Direktorica srednjoškolskog centra Vesna Bogičević kaže da je bilo interesovanja za pomenute programe ali da su prijave izostale.

„Vladao je veliki stepen interesovanja za stolare namješaja u okviru programa osposobljavanja dok je u okviru prekvalifikacije i dokvalifikacije interes iskazan za stolare, rukovaoce građevinskih mašina i vozače motormnih vozila te za šumarskog tehničara ali nije bilo zvaničnih prijava. Ne znam šta je razlog i nadam se da ćemo u budućem periodu napraviti neku vrstu programa na relaciji opština-SŠC-privredni subjekti, kako bi ovo zaživjelo na jedan malo drugačji način" - kaže direktorica Bogičević.

https://www.youtube.com/watch?v=hIHn5Xixrfo&feature=youtu.be

Konkurs za upis polaznika u programe prekvalifikacije, dokvalifikacije i osposobljavanja odraslih pri SŠC "Milutin Milanković" u Milićima trajao je od 24. septembra do 23. novembra tekuće godine a novi će biti raspisan u februaru sledeće godine.

Poslednje ažurirano utorak, 04 decembar 2018 11:55
 
Baner

P R O M O

Baner
Baner
Baner
Baner
Baner
Baner
Baner

PARTNERI

Baner
Baner
Baner

bottom
top
Radio Slobodna Evropa / Radio Liberty

bottom