top
logo
Serbian English German
ANKETA

Muzika na Magic radiju je? ?
 

TRENUTNO ONLINE

Imamo 18 gostiju na mreži

STATISTIKA POSJETA

mod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_counter
mod_vvisit_counterDanas152
mod_vvisit_counterJuče375
mod_vvisit_counterOve sedmice901
mod_vvisit_counterProšla sedmica2918
mod_vvisit_counterOvaj mjesec8724
mod_vvisit_counterProšli mjesec15221
mod_vvisit_counterUkupno1177093
Baner
Baner
Baner
Baner
Baner

Milići : Inovacije u obrazovanju - prioritet SŠC PDF Štampa El. pošta
Napisao Sladjana Brajovic   
sreda, 16 januar 2019 11:19

altMilići - Tokom 2018. godine SŠC „Milutin Milanković“ u Milićima realizovao je pet projekata čija je vrijednost oko 242 000 KM dok su donacije školi, koje su se odnosile isključivo na udžbenike i računarsku opremu iznosile 20 000 KM. Jedan od prosperitetnijih projekata, koji izdvaja direktorica SŠC Vesna Bogičević, jeste članstvo u Orakl akademiji (Oracle Academy), koja predstavlja globalni obrazovni program i nudi mogućnosti unapređenja znanja, razvoja vještina i inovacija u području informatike.

Akademija je prisutna u više od 120 zemalja, a riječ je o onlajn programu koji, kroz edukacijske nivoe rangirane prema određenim standardima, korisniku omogućava jačanje znanja koje može da se primijeni u nastavnom procesu. "Za učenike koji prođu ovaj vid usavršavanja to će predstavljati veoma važnu odskočnu dasku za upis na fakultete", rekla je Bogičevićeva.

Bitan projekat, koji još nije zaživio, jeste i mogućnost prekvalifikacije, dokvalifikacije i obuke odraslih. Bogičevićeva ističe da na prethodna dva konkursa nije bilo prijava i smatra da privreda treba u većoj mjeri da se uključi te najavljuje da će u februaru, ponovo biti raspisan konkurs.

Detalje poslušajte na sledećem linku : https://www.youtube.com/watch?v=QEdw_E0Sj0w&feature=youtu.be

Poslednje ažurirano sreda, 16 januar 2019 11:24
 
Baner

P R O M O

Baner
Baner
Baner
Baner
Baner
Baner

bottom
top
Radio Slobodna Evropa / Radio Liberty

bottom