top
logo
Serbian English German
ANKETA

Muzika na Magic radiju je? ?
 

TRENUTNO ONLINE

Imamo 72 gostiju na mreži

STATISTIKA POSJETA

mod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_counter
mod_vvisit_counterDanas162
mod_vvisit_counterJuče430
mod_vvisit_counterOve sedmice2976
mod_vvisit_counterProšla sedmica3468
mod_vvisit_counterOvaj mjesec9235
mod_vvisit_counterProšli mjesec15055
mod_vvisit_counterUkupno1162383
Baner
Baner
Baner
Baner
Baner

Regija Birač : Otežano se saobraća na planinskim prevojima PDF Štampa El. pošta
Napisao Sladjana Brajovic   
četvrtak, 24 januar 2019 13:39

alt
alt

alt
Regija Birač - Svi magistralni i regionalni putevi na području regije Birač su prohodni, ali je zbog snijega odvijanje saobraćaja otežano na svim dionicama, posebno na prevojima Han pogled i Crni vrh, te na dijelovima puta Šekovići-Kaštelj i Milići-Skelani, saopšteno je danas iz preduzeća "Zvornikputevi".Na prevoju Han pogled temperatura vazduha iznosi minus četiri stepena Celzijusovih, a visina snijega oko 85 centimetara, dok na kolovozu ima ugaženog snijega od dva do tri centimetra, bez leda. 


Na regionalnom putu Šekovići-Kaštelj visina snijega iznosi 75 centimetara, a na magistralnom putu Zvornik-Tuzla preko Crnog vrha oko 30 centimetara. 

Na dijelu regionalnom putu od Milića do Skelana, granica prema Srbiji, visina snijega iznosi i do 70 centimetara, sa ugaženim snijegom na kolovozu od dva-tri centimetra. 

Ekipe "Zvornikputeva" su na terenu i rade na raščišćavanju snijega i posipanju kolovoza. 

Iz "Zvornikputeva" podsjećaju vozače da na put ne kreću bez obavezne zimske opreme, kao i na opreznu vožnju u usjecima, zasjecima, upozoravajući da su na pojedinim dionicama mogući odroni. 

Punktovi "Zvornikputeva" za održavanje magistralnih i regionalnih puteva u zimskim uslovima nalaze se na prvohu Han pogled, u Karakaju i Bratuncu.

 
Baner

P R O M O

Baner
Baner
Baner
Baner
Baner
Baner

bottom
top
Radio Slobodna Evropa / Radio Liberty

bottom