top
logo
Serbian English German
ANKETA

Muzika na Magic radiju je? ?
 

TRENUTNO ONLINE

Imamo 66 gostiju na mreži

STATISTIKA POSJETA

mod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_counter
mod_vvisit_counterDanas162
mod_vvisit_counterJuče430
mod_vvisit_counterOve sedmice2976
mod_vvisit_counterProšla sedmica3468
mod_vvisit_counterOvaj mjesec9235
mod_vvisit_counterProšli mjesec15055
mod_vvisit_counterUkupno1162383
Baner
Baner
Baner
Baner
Baner

Milići : Predstavnici SŠC posjetili prvog direktora škole Janka Jovića PDF Štampa El. pošta
Napisao Sladjana Brajovic   
petak, 01 februar 2019 11:54

altMilići - U znak zahvalnosti za sve učinjeno, za prve teške korake u osnivanju i razvoju Srednjoškolskog centra, za vremena koja se pamte i dan danas, Uprava SŠC “MIlutin Milanković” Milići, organizovala je susret sa prvim direktorom SŠC –a, Jankom Jovićem. Ugledan profesor, i prvi direktor škole, ostavio je iza svog dugoročnog rada velika priznanja, mnogobrojne povelje za uspjeh u radu kao i razvoj Srednjoškolskog centra. “Prvo zvono uvijek zvoni najbučnije, sva ostala zvone tiše” – izjavila je direktorica Srednjoškolskog centra “Milutin MIlanković” Milići,  Vesna Bogičević osvrćuči se na vrijeme koje je proteklo od osnivanja, tada SŠC “Milići”, pa do danas, kada ovaj centar nosi ime po velikom srpskom naučniku “Milutinu Milankoviću”.

Danas, profesor u penziji, gospodin Janko Jović,  svoje penzionerske dane provodi u Bijeljini, ponosan na sve što je postigao u radnom vijeku. Uz velike emocije, i evociranje uspomena na početak rada škole, prve susrete sa učenicima, roditeljima i novim radnim okruženjem, direktor Jović se rado prisjetio svega ostvarenog i učinjenog. Posjetu koja je od velikog značaja za kolektiv i Upravu  škole, organizovala je direktorica Vesna Bogičević, koja je ujedno i učenica Prve generacije Srednjoškolskog centra. “Ponosna sam na susret i višesatni razgovor sa direktorom Jovićem. Bila su to lijepa vremena, a na novim i mladim generacijama je da stvore neko novo i bolje” – kaže direktorica Bogičević i ističe, da se prave vrijednosti nikad ne zaboravljaju a utemeljen uspjeh je vječan !

 
Baner

P R O M O

Baner
Baner
Baner
Baner
Baner
Baner

bottom
top
Radio Slobodna Evropa / Radio Liberty

bottom