top
logo
Serbian English German
ANKETA

Muzika na Magic radiju je? ?
 

TRENUTNO ONLINE

Imamo 12 gostiju na mreži

STATISTIKA POSJETA

mod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_counter
mod_vvisit_counterDanas152
mod_vvisit_counterJuče375
mod_vvisit_counterOve sedmice901
mod_vvisit_counterProšla sedmica2918
mod_vvisit_counterOvaj mjesec8724
mod_vvisit_counterProšli mjesec15221
mod_vvisit_counterUkupno1177093
Baner
Baner
Baner
Baner
Baner

Vlasenica : Direktor RPZ-a posjetio obrazovne ustanove u Vlasenici PDF Štampa El. pošta
Napisao Sladjana Brajovic   
sreda, 13 mart 2019 09:42

altVlasenica - Direktor Republičkog pedagoškog zavoda Republike Srpske Predrag Damjanović juče je, zajedno sa načelnikom opštine Miroslavom Кraljevićem posjetio obrazovne ustanove u Vlasenici : PU „Prvi koraci“, OŠ „Vuk Кaradžić“, SŠC „Milorad Vlačić“ i  Poljoprivredni fakultet Univerziteta Istočno Sarajevo – studijski program šumarstvo u Vlasenici. Damjanović je razgovarao sa rukovodiocima obrazovnih ustanova o uslovima rada, aktuelnim projektima, planovima za naredni period i mogućnostima unapređenja rada.

„Razgovarali smo o predstojećim takmičenjima sa posebnim osvrtom na Svjetsku geografsku olimpijadu  2019. koja će biti održana u Hong Кongu, na kojoj će delegaciju Republike Srpske predstavljati i učenica ove škole Marijana Mićić, koja je prethodne godine ostvarila zapažene rezultate na međunarodnim geografskim takmičenjima. Posebno nam je zadovoljstvo što će Republički pedagoški zavod podržati učešće predstavnika Republike Srpske na Olimpijadi“, rekao je direktor SŠC Goran Đurić.

Direktor Zavoda izrazio je zadovoljstvo radom, školskom infrastrukturom i organizovanjem nastavnih i vannastavnih aktivnosti, kao i uslovima rada u visokoobrazovnoj ustanovi u Vlasenici.

Poslednje ažurirano sreda, 13 mart 2019 09:42
 
Baner

P R O M O

Baner
Baner
Baner
Baner
Baner
Baner

bottom
top
Radio Slobodna Evropa / Radio Liberty

bottom