top
logo
Serbian English German
ANKETA

Muzika na Magic radiju je? ?
 

TRENUTNO ONLINE

Imamo 11 gostiju na mreži

STATISTIKA POSJETA

mod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_counter
mod_vvisit_counterDanas71
mod_vvisit_counterJuče484
mod_vvisit_counterOve sedmice4180
mod_vvisit_counterProšla sedmica5494
mod_vvisit_counterOvaj mjesec12124
mod_vvisit_counterProšli mjesec15686
mod_vvisit_counterUkupno1210692
Baner
Baner
Baner
Baner
Baner

Milići : Probni test iz male mature 9. i 10. aprila PDF Štampa El. pošta
Napisao Sladjana Brajovic   
petak, 29 mart 2019 11:40

altMilići- Probna mala matura na kojoj će učenici devetih razreda raditi testove iz matetamtike i srpskog jezika u OŠ "Aleksa Jakšić" u Milićima biće održana 9. i 10. aprila. Pedagogica u milićkoj osnovnoj školi Ljubica Milanović kaže da je ovo prvi put da škola u Milićima pristupa organizovanju male mature. "Do sada je to bilo eksperimentalno testiranje. Početkom godine RPZ je objavio zbirke zadataka i vjerujem da je većina učenika na vrijeme obezbijedila pomenute zbirke"- kaže Milanovićeva.

Maloj maturi koja će biti održana u fiskulturnoj sali milićke osnovne škole pristupiće ukupno 65 učenika devetog razreda . Tokom organizovanja probne male mature 09. i 10. aprila, kao i konačne 5. i 6. juna, đaci neće ići u školu napominje Milanovićeva i dodaje da je 28.marta u OŠ "Jovan Dučić"  u Šekovićima, RPZ organizovao obuku za testatore i supervizora testatora dok će  02. aprila u OŠ „Sveti Sava“ u Zvorniku biti organizovana obuka nastavnika matematike i srpskog jezika te supervizora za bodovanje radova.

 
Baner

P R O M O

Baner
Baner
Baner
Baner
Baner
Baner
Baner
Baner

bottom
top
Radio Slobodna Evropa / Radio Liberty

bottom