top
logo
Serbian English German
ANKETA

Muzika na Magic radiju je? ?
 

TRENUTNO ONLINE

Imamo 21 gostiju na mreži

STATISTIKA POSJETA

mod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_counter
mod_vvisit_counterDanas581
mod_vvisit_counterJuče597
mod_vvisit_counterOve sedmice1178
mod_vvisit_counterProšla sedmica4907
mod_vvisit_counterOvaj mjesec6085
mod_vvisit_counterProšli mjesec20596
mod_vvisit_counterUkupno1402121
Baner
Baner
Baner
Baner
Baner
Baner

Milići : OŠ "Aleksa Jakšić" ima predstavnike na Republičkom takmičenju iz hemije i ruskog jezika PDF Štampa El. pošta
Napisao Sladjana Brajovic   
utorak, 09 april 2019 10:55

alt
alt

alt
Milići - Vedrana Erić učenica osmog razreda OŠ „Aleksa Jakšić“ iz Milića plasirala se na Republičko takmičenje iz hemije. Ona je osvojila prvo mjesto na Regionalnom takmičenju koje je u subotu (06.04.) održano u OŠ "Jovan Dučić" Šekovićima. "Zadaci nisu bili teški jer sam se pripramala za ovo takmičenje a nastavnica mi je pomogla da riješim neke dileme i bila mi je moralna podrška" - kaže Vedrana.

Nastavnica hemije Stojanka Vasiljević kaže da je prezadovoljna jer je osim Vedrane, uspjeh na takmičenju iz hemije ostvarilo još troje učenika koje je pripremala.

"Prezadovoljna sam ! Ovo mi je najbolji poklon za odlazak u penziju. Dvoje učenika iz Milića su osvojili prva dva mjesta a treće i četvrto pripalo je učenicima iz Vlasenica kojima takođe predajem" - kaže kroz smjeh nastavnica Vasiljević.

Direktor milićke osnovne škole Jovan Zekić kaže da će škola osim iz hemije na Republičkom tamičenju imati i predstavnika iz ruskog jezika, učenicu devetog razreda Slađanu Došić koju je pripremala nastavnica Dragica Filipović.

Republičko takmičenje iz ruskog jezika biće održano u subotu 13.aprila u Banjaluci a iz hemije 11. maja, takođe u Banjaluci. Učenicama i njihovim nastavnicama želimo uspjeh !

 
Baner

P R O M O

Baner
Baner
Baner
Baner
Baner
Baner
Baner

bottom
top
Radio Slobodna Evropa / Radio Liberty

bottom