top
logo
Serbian English German
ANKETA

Muzika na Magic radiju je? ?
 

TRENUTNO ONLINE

Imamo 65 gostiju na mreži

STATISTIKA POSJETA

mod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_counter
mod_vvisit_counterDanas341
mod_vvisit_counterJuče772
mod_vvisit_counterOve sedmice3132
mod_vvisit_counterProšla sedmica4936
mod_vvisit_counterOvaj mjesec6033
mod_vvisit_counterProšli mjesec21323
mod_vvisit_counterUkupno1381473
Baner
Baner
Baner
Baner
Baner
Baner

Milići : Školska biblioteka bogatija za 113 knjiga PDF Štampa El. pošta
Napisao Sladjana Brajovic   
subota, 01 jun 2019 11:16

alt

Milići - Biblioteka OŠ „Aleksa Jakšić“ u Milićima bogatija je za 113 školskih lektira a ovaj značajan poklon u Miliće je stigao iz Modriče, zahvaljujući Nestro grupaciji i Humanitarnoj organizaciji "Srcem za Modriču". Bojan Milešić član organizacije i rukovodilac odjeljenja opštih poslova u Eafineriji ulja Modriča kaže da je ovo prvi put da organizacija realizuje akciju van Modriče i objašnjava kako je došlo do saradnje.

"Škola se obratila Nestro grupaciji, nakon što smo dogovorili koji naslovi su potrebni, realizovali smo akciju i evo nas u Milićima" - kaže Milešić.

Pedagogica u milićkoj osnovnoj školi Ljubica Milanović kaže da bibliotečki fond, nakon ove donacije i prethodnih akcija, sadrži sve naslove koji su predviđeni za školsku lektiru.

"Odlukom direktora škole, izdvojena su sredstva za kupovinu 96 knjiga, što je, zajedno sa donacijom Nestro grupacije, povećalo bibliotečki fond na 14 500 naslova" - kaže pedagogica Milanović.

alt

Humanitarna organizacija "Srcem za Modriču" osnovana je 2014. godine nakon poplava koje su zahvatile RS a na čelu organizacije su Aleksandar Zarić i sveštenik Jadranko Stojanović, koji je nekada služio u milićkoj parohiji i predavao vjeronauku u OŠ "Aleksa Jakšić" u Milićima.

 
Baner

P R O M O

Baner
Baner
Baner
Baner
Baner
Baner
Baner

bottom
top
Radio Slobodna Evropa / Radio Liberty

bottom