top
logo
Serbian English German
ANKETA

Muzika na Magic radiju je? ?
 

TRENUTNO ONLINE

Imamo 21 gostiju na mreži

STATISTIKA POSJETA

mod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_counter
mod_vvisit_counterDanas407
mod_vvisit_counterJuče772
mod_vvisit_counterOve sedmice3198
mod_vvisit_counterProšla sedmica4936
mod_vvisit_counterOvaj mjesec6099
mod_vvisit_counterProšli mjesec21323
mod_vvisit_counterUkupno1381539
Baner
Baner
Baner
Baner
Baner
Baner

Milići : Organizovan Dan učeničkih postignuća - Ivana Simić đak generacije ! PDF Štampa El. pošta
Napisao Sladjana Brajovic   
ponedeljak, 10 jun 2019 10:14

alt
alt

alt
Milići - OŠ „Aleksa Jakšić“ u Milićima priredila je u petak tradicionalnu manifestaciju Dan učeničkih postignuća na kojoj su najboljima dodijeljena priznanja i nagrade. Direktor škole Jovan Zekić kaže da je ova generacija  "malih maturanata" bila bolja i po ponašanju i po učenju od prethodnih.

Učenica generacija Ivana Simić kaže da joj je čast što je proglašena najboljom. "Tokom školovanja bilo je lijepih stvari ali i teških. Planiram da upišem Gimnaziju" - kaže Ivana.

alt
alt

alt
Podrška tokom školovanja Ivani svakako su bili njeni roditelji. Majka Gordana ponosna je na Ivanin uspjeh. "Čast mi je što je Ivana postigla uspjeh. Na prvom mjestu to je njena zasluga, a mi smo bili tu kad treba" - kaže Gordana.

Zamjenik načelnika opštine Milići Marko Savić, koji je zajedno sa predsjednikom Skupštine Branislavom Novakovićem prisustvovao priredbi, poručio je osnovcima da izaberu zanimanje koje najviše vole. "Oni su pred velikom odlukom i želim im da izaberu zanimanje koje će ih usrećiti" - poručio je Savić i dodao da je iz budžeta opštine izdvojeno 950 KM u svrhu nagrađivanja učenika.

Ove godine školovanje u OŠ "Aleksa Jakšić" u Milićima uspješno je završilo 65 učenika devetog razreda a večeras (10.06.) će proslaviti i matursko veče.

Nagrađeni učenici - nosioci Vukove diplome su :

Margareta Popadić, Katarina Durmić, Sofija Ristić i Anđela Mišić koja je dobila i posebno priznanje. 

Posebne diplome i novčane nagrade dobili su učenici : Nevena Vidović, Marija Kovačević, Bojana Žugić, Mateja Stojišić i Slađana Došić.

alt
alt

alt

 
Baner

P R O M O

Baner
Baner
Baner
Baner
Baner
Baner
Baner

bottom
top
Radio Slobodna Evropa / Radio Liberty

bottom