top
logo
Serbian English German
ANKETA

Muzika na Magic radiju je? ?
 

TRENUTNO ONLINE

Imamo 82 gostiju na mreži

STATISTIKA POSJETA

mod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_counter
mod_vvisit_counterDanas317
mod_vvisit_counterJuče772
mod_vvisit_counterOve sedmice3108
mod_vvisit_counterProšla sedmica4936
mod_vvisit_counterOvaj mjesec6009
mod_vvisit_counterProšli mjesec21323
mod_vvisit_counterUkupno1381449
Baner
Baner
Baner
Baner
Baner
Baner

Vlasenica : HELP i Opština Vlasenica nastavljaju saradnju PDF Štampa El. pošta
Napisao Sladjana Brajovic   
petak, 04 oktobar 2019 09:27

alt
alt

alt
Vlasenica - Opština Vlasenica realizovaće u saradnji sa njemačkom organizacijom HELP, aktivnosti u okviru projekta  “Podrška socio-ekonomskoj stabilnosti regije Zapadnog Balkana 2019-2020”, koji podrazumijeva dodjelu materijalnih sredstava za 20 korisnika na području opštine Vlasenica. Načelnik opštine Miroslav Kraljević kaže da je ukupna vrijednost projekta 90.000 maraka.

"U ovom iznosu opština Vlasenica učestvuje sa 37% , 15 % korisnici a ostatak HELP. Ovo je dobra prilika da ljudi koji su u biznisu, koji imaju neki mali biznis, ili oni koji još nisu počeli neki biznis, dođu do određenih sredstava za pokretanje ili jačanje poslovnih aktivnosti. Potrebno je da rade, a opština je tu da im, uz pomoć prijatelja, kao što je 'Help', to i omogući" - kaže Kraljević.

Realizacija projekta podrazumijeva tri komponente - kaže Almin Adžović predstavnik njemačke nevladine organizacije "Help" u BiH.

"Obezbijedićemo grantove od po 4.000 KM za 20 korisnika, kao jednu komponentnu projekta. Druga komponenta odnosi se na rješavanje nekog malog opštinskog projekta, za dobrobit cijele zajednice, a treća na eduakciju pet korisnika u projektu koji ćemo definisati u toku same implementacije" kaže Adžović i dodaje da će narednih dana biti organizovana informativna kampanja.

HELP realizuje projekat u osam opština BiH a finansira ga Vlada Savezne Republike Njemačke kroz Pakt o stabilnosti za Jugoistočnu Evropu kao glavni donator .

 
Baner

P R O M O

Baner
Baner
Baner
Baner
Baner
Baner
Baner

bottom
top
Radio Slobodna Evropa / Radio Liberty

bottom