top
logo
Serbian English German
ANKETA

Muzika na Magic radiju je? ?
 

TRENUTNO ONLINE

Imamo 52 gostiju na mreži

STATISTIKA POSJETA

mod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_counter
mod_vvisit_counterDanas322
mod_vvisit_counterJuče772
mod_vvisit_counterOve sedmice3113
mod_vvisit_counterProšla sedmica4936
mod_vvisit_counterOvaj mjesec6014
mod_vvisit_counterProšli mjesec21323
mod_vvisit_counterUkupno1381454
Baner
Baner
Baner
Baner
Baner
Baner

Milići : Održana XX redovna sjednica SO-e Milići PDF Štampa El. pošta
Napisao Sladjana Brajovic   
petak, 04 oktobar 2019 09:58

alt
alt

alt
Milići - Većinom glasova odbornici SO Milići usvojili su Konsolidovani izvještaj o izvršenju Budžeta za prvih šest mjeseci ove godine te Nacrt Plana investicija za 2020. godinu koji je projektovan na oko 8 370 000 KM. Predsjednik SO Milići Branislav Novaković kaže da će Javna rasprava o nacrtu plana investicija biti provedena u narednih mjesec, dana odnosno do 04. novembra.

"Pozivam sve odbornike da učestvuju u Javnoj raspravi" - poručio je Novaković.

Na sjednici su usvojene infromacije o radu javnih i obrazovnih ustanova  sa područja opštine a podršku većine odbornika nije dobila infromacija o radu policijske stanice Milići za prvih šest mjeseci

alt
alt

alt
ove godine.

Osim informacije o radu PS Milići, kojoj su odbornici posvetili sat vremena, veliku pažnju izazvalo je i imenovanje Zorice Ilić za v.d. direktora Centra za socijalni rad Milići. Odbornik Slobodan Jović pitao je predsjednika Komisije za izbor, imenovanja i mandatno-imunitetska pitanja, Zorana Kipića, da li kandidatkinja ispunjava sve, Zakonom propisane uslove, prvenstveno u pogledu radnog iskustva. "Ja se neću izjašanjavati, samo želim da znam i da nam Komisija kaže da li su ispunjeni uslovi ?" - pitao je Jović.

Isto pitanje postavio je i odbornik Kruno Vlačić -"Želim da mi se kaže da li su ispunjeni uslovi ? Glasaću ako je Komisija konstatovala da kandidat ispunjava uslove, ali sutra, ako to ne bude pravno išlo, Komisija će odgovarati" - rekao je Vlačić.

Nakon što je predsjednik Komisije za izbor, imenovanja i mandatno-imunitetska pitanja, Zoran Kipić potvrdio da kandidat za v.d. direktora Centra za socijalni rad ispunjava sve Zakonom propisane uslove, pristupilo se glasanju a prijedlog je podržan sa 11 glasova ZA, dva dobornik su bila protiv a tri uzdržana.

Na XX redovnoj sjednici usvojene je nekoliko tehničkih odluka kao i informacije o šestomjesečnom radu opštinskih inspekcija.

Poslednje ažurirano petak, 04 oktobar 2019 11:30
 
Baner

P R O M O

Baner
Baner
Baner
Baner
Baner
Baner
Baner

bottom
top
Radio Slobodna Evropa / Radio Liberty

bottom