top
logo
Serbian English German
ANKETA

Muzika na Magic radiju je? ?
 

TRENUTNO ONLINE

Imamo 10 gostiju na mreži

STATISTIKA POSJETA

mod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_counter
mod_vvisit_counterDanas317
mod_vvisit_counterJuče882
mod_vvisit_counterOve sedmice5930
mod_vvisit_counterProšla sedmica5740
mod_vvisit_counterOvaj mjesec25338
mod_vvisit_counterProšli mjesec23503
mod_vvisit_counterUkupno1353197
Baner
Baner
Baner
Baner
Baner
Baner

Milići : I milićke trojke dobile poklon u okviru Dječije nedjelje PDF Štampa El. pošta
Napisao Sladjana Brajovic   
utorak, 15 oktobar 2019 10:25

alt

Milići - Povodom obilježavanja "Dječije nedjelje", direktor Fonda za dječiju zaštitu RS Nedeljko Jović posjetio je porodicu Marković u Milićima koja je prije tri i po mjeseca dobila trojke. Ovom prilikom porodici je uručen  ček od 2100 KM i pokloni za Tamaru, Aadreu I Vojislava. Roditelji trojki Borka i Strahinja Marković čekali su prinovu devet godina, i kažu da su srećni i zahvalni svima koji su im pomogli na putu da se ostvare kao i roditelji kao i onima koji i sada priteknu u pomoć.

Direktor Javnog fonda za dječiju zaštitu Republike Srpske Nedeljko Jović kaže da Fond svake godine, zajedno sa resornim ministarstvom i Vladom Republike Srpske, početkom oktobra učestvuje u obilježavanju "Dječije nedjelje". 

alt

Zajedno sa direktorom Fonda za dječiju zaštitu RS u posjeti Markovićima bio je i načelnik opštine Milići Momir Lazarević, koji podsjeća da je Markovićima iz opštinskog budžeta odobreno 6000 KM, za proces vantjelesne oplodnje.

Novčanom pomoći osim porodica u kojima su rođene trojke , Fond za dječiju zaštitu u "Dječijoj nedjelji" je obuhvatio i 182 djece pod starateljstvom i 38 porodica sa troje ili više djece sa smetnjama u razvoju.

"Dječija nedjelja" ove godine se obilježava pod sloganom „Moja sedmica, moja godina“ i traje od 07. do 13. oktobra.

 
Baner

P R O M O

Baner
Baner
Baner
Baner
Baner
Baner
Baner

bottom
top
Radio Slobodna Evropa / Radio Liberty

bottom