top
logo
Serbian English German
ANKETA

Muzika na Magic radiju je? ?
 

TRENUTNO ONLINE

Imamo 22 gostiju na mreži

STATISTIKA POSJETA

mod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_counter
mod_vvisit_counterDanas94
mod_vvisit_counterJuče735
mod_vvisit_counterOve sedmice2916
mod_vvisit_counterProšla sedmica4391
mod_vvisit_counterOvaj mjesec7941
mod_vvisit_counterProšli mjesec20958
mod_vvisit_counterUkupno1599344
Baner
Baner
Baner
Baner
Baner
Baner

Zvornik : Otvorena prva mobilna suvenirnica PDF Štampa El. pošta
Napisao Sladjana Brajovic   
petak, 14 februar 2020 09:21

Zvornik - Turistička organizacija grada Zvornika u saradnji sa „Poštama Srpske“ Radna jedinica Zvornik otvorila je u šalter sali ovog preduzeća prvu mobilnu suvenirnicu i info centar - objavljeno je na web stranici Grada. Direktor TO Slavica Andrić rekla je da je ovo prva od pet predviđenih mobilnih suvenirnica koje će Turistička organizacija otvoriti.

„Prema Strategiji integrisanog razvoja grada Zvornika planirano je da na prometnim tačkama otvorimo još najmanje četiri mobilne suvenirnice i info centre i na taj način ostvarimo što efektniju promociju grada i doprinesemo povećanju turističkog prometa. Primera radi,  mnogo je turističkih grupa najčešće iz Azije i Evrope, koje prave pauzu u nekom od zvorničkih ugostiteljskih objekata. Oni i njihovi prijatelji predstavljaju potencijalne turiste  u budućem periodu, a kako su najčešće vremenski ograničeni bitno je  omogućiti im da u tim objektima nabave promotivne prospekte, mape i brošure o našem gradu ili neki suvenir –  rekla je Andrićeva koja je napomenula da su do sada suvenire i sve potrebne informacije turisti mogli da dobiju samo u Turističkom info centru koji se nalazi u sklopu Turističke organizacije.

Andrićeva je istakla da Turistička organizacija planira da sprovede i edukacije za zaposlene u pošti i u odabranim objektima sa ciljem pravilnog i kvalitetnog funkcionisanja uspostavljenih info centara i suvenirnica.

Miroslav Vasiljević iz Pošta Srpske izrazio je zadovoljstvo zbog realizacije ovog projekta, kao i očekivanje da će i u drugim opštinama i gradovima biti otvorene ovakve mobilne suvenirnice sa ciljem promocije grada, kao i Pošta Srpske.

U mobilnoj suvenirnici izloženi su magneti, privjesci, kutijice, satovi, rokovnici i drugo sa motivima grada koje je izradila Rada Lazarević iz Karakaja. Ona je rekla da joj je drago da na ovaj način može da predstavi svoj grad, ali i svoj rad.

 
Baner

P R O M O

Baner
Baner
Baner
Baner
Baner
Baner
Baner
Baner

bottom
top
Radio Slobodna Evropa / Radio Liberty

bottom