top
logo
Serbian English German
ANKETA

Muzika na Magic radiju je? ?
 

TRENUTNO ONLINE

Imamo 27 gostiju na mreži

STATISTIKA POSJETA

mod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_counter
mod_vvisit_counterDanas442
mod_vvisit_counterJuče615
mod_vvisit_counterOve sedmice2936
mod_vvisit_counterProšla sedmica4934
mod_vvisit_counterOvaj mjesec10771
mod_vvisit_counterProšli mjesec21323
mod_vvisit_counterUkupno1386211
Baner
Baner
Baner
Baner
Baner
Baner

Vlasenica : Privode se kraju radovi na objektu obdaništa "Prvi koraci" u Vlasenici PDF Štampa El. pošta
Napisao Sladjana Brajovic   
ponedeljak, 08 jun 2020 12:29

altVlasenica - Rekonstrukcija obdaništa “Prvi koraci” u Vlasenici privodi se kraju. Kada je prošle godine objavljena infromacija da će sredstva biti obezbijeđena za rekonstrukciju u obdaništu su svi sa radošću dočekali ovu vijest. Vrijednost radova je oko 300 000 KM a rekonstrukcija se vrši u okviru projekta "Jačanje kapaciteta i uslova za boravak djece u predškolskoj ustanovi u Vlasenici stvaranjem boljih preduslova za kvalitetan i sveobuhvatan rast i razvoj".

altTako će sanacijom zgrade u vrtiću, imati uslove i da formiraju jasličku grupu što do sada nije bio slučaj. Situacija sa korona virusom išla je na ruku, kada je u pitanju rekonstrukcija objekta, jer je rad obdaništa prekinut u cilju sprečavanja pojave i širenja virusa korona, tako da su radovi obavljani bez prekida a pojedine prostorije već su završene.Nedavno je u renoviranim prostorijama održana edukacija za zaposlene i roditelje.

"Dijete mi pohađa vrtić. I do sada sam bila zadovoljna uslugama u vrtiću a nakon rekonstrukcije, uslovi će svakako biti mnogo bolji a samim tim i usluge" kaže Mirzana Ahmetović, koja je prisustvovala edukativnoj radionici.

Radovi na rekonstrukciji objekta počeli su 10.marta ove godine i trebalo bi da budu završeni za 60 dana.

Vlada Republike Srbije obezbijedila je sredstva u iznosu od 200.736,62 КM, dok je u sklopu Finansijskog mehanizma za finansiranje projekata integrisanog i održivog lokalnog razvoja u Republici Srpskoj obezbijeđeno 99.947,25 КM. Projekat je uspostavljen kroz zajedničku saradnju Ministarstva finansija Republike Srpske, Ministarstva uprave i lokalne samouprave Republike Srpske, Ambasade Švajcarske u BiH, Razvojnog programa Ujedinjenih nacija (UNDP) u BiH i Investiciono-razvojne banke Republike Srpske.

Detalje poslušajte u emisiji "Vlasenica info" !"

Poslednje ažurirano ponedeljak, 08 jun 2020 12:32
 
Baner

P R O M O

Baner
Baner
Baner
Baner
Baner
Baner
Baner

bottom
top
Radio Slobodna Evropa / Radio Liberty

bottom