top
logo
Serbian English German
ANKETA

Muzika na Magic radiju je? ?
 

TRENUTNO ONLINE

Imamo 26 gostiju na mreži

STATISTIKA POSJETA

mod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_counter
mod_vvisit_counterDanas185
mod_vvisit_counterJuče712
mod_vvisit_counterOve sedmice2890
mod_vvisit_counterProšla sedmica5026
mod_vvisit_counterOvaj mjesec20337
mod_vvisit_counterProšli mjesec26122
mod_vvisit_counterUkupno1523504
Baner
Baner
Baner
Baner
Baner
Baner

Vlasenica : Predsjednica RS Željka Cvijanović posjetila "Alpro" PDF Štampa El. pošta
Napisao Sladjana Brajovic   
petak, 26 jun 2020 11:57

altVlasenica - Predsjednica Republike Srpske Željka Cvijanović boravila je juče u radnoj posjeti opštini Vlasenica.Cvijanovićeva je zajedno sa načelnikom opštine Vlasenica Miroslavom Kraljevićem, posjetila i kompaniju "Alpro". Direktor kompanije "Alpro" Vladan Nastić kaže da je kompanija uspjela da prebrodi težak period pandemije virusa korona bez otpuštanja zaposlenih.

"Bez obzira na koronu i krizu koju smo imali, uspjeli smo da ostanemo na nogama i u ovom trenutku bilježimo imozantne rezultate. Nismo otpustili ni jednog radnika, čak smo posle korone odmah krenuli sa prijemom novih radnika"- kaže Nastić.

Predsjednica Cvijanović kaže da je njena posjeta kompaniji "Alpro", znak podrške institucija RS privredi i privrednim preduzećima koja obezjeđuju novi proizvod i koja su uspjela da zadrže svoje radnike.


"Namjera je da se ovdje zapošljava i više radnika. To svakako znači da daju dorpinos razvoju lokalne privrede. Jako je važno da je kompanija na spektru onih koji su izvozno orijentisani i njihovi proizvodi se nalaze na tržištu EU, SAD i nekih drugih država.Zadovoljstvo mi je što sam ovdje, što vidim da je ovdje poslovni život organizovan i sigurna sam da će imati podršku institucija RS a posebno je važno da ćemo sačuvati radna mjesta i otvoriti nova u okviru ovog kolektiva"- kaže predsjednica Cvijanović.

"Moramo pomoći u svakom smislu proizvodnju, da imamo više kompanija kao što je "Alpro". Opština će pomagati onoliko koliko može, da se riješe problemi koje oni imaju i da iduće godine dođemo na ovo mjesto i da kažemo da imamo 200 zaposlenih radnika i da svake godine taj broj bude veći" - ističe načelnik opštine Vlasenica Miroslav Kraljević.


Preduzeće "Alpro" zapošljava 150 radnika, osnovano je 1977. godine, u okviru "Energoinvesta" a od 2004. godine, procesom privatizacije, preduzeće je postalo dio grčke grupacije "Alumil".

 
Baner

P R O M O

Baner
Baner
Baner
Baner
Baner
Baner
Baner
Baner

bottom
top
Radio Slobodna Evropa / Radio Liberty

bottom