top
logo
Serbian English German
ANKETA

Muzika na Magic radiju je? ?
 

TRENUTNO ONLINE

Imamo 27 gostiju na mreži

STATISTIKA POSJETA

mod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_counter
mod_vvisit_counterDanas565
mod_vvisit_counterJuče597
mod_vvisit_counterOve sedmice1162
mod_vvisit_counterProšla sedmica4907
mod_vvisit_counterOvaj mjesec6069
mod_vvisit_counterProšli mjesec20596
mod_vvisit_counterUkupno1402105
Baner
Baner
Baner
Baner
Baner
Baner

САОПШТЕЊЕ ЗА ЈАВНОСТ, 01. јули PDF Štampa El. pošta
Napisao Sladjana Brajovic   
sreda, 01 jul 2020 12:34

Датум: 01.07.2020. године

 САОПШТЕЊЕ ЗА ЈАВНОСТ

 

У протекла 24 часа, према подацима Хигијенско епидемиолошке службе Дома здравља, код двије особе са територије града Зворника утврђено је присуство вируса корона. Од 8. јуна до данас узорковано је укупно 876 лица од којих је 79 било позитивно, док се резултати чекају за 50 лица.

У изолованом одјељењу Covid у зворничкој Болници смјештено је шест пацијената из Зворника и један из Власенице. Сви су доброг клиничког стања и према најавама из ове здравствене установе, неки од њих би данас требало да буду упућени у кућну изолацију.

У складу са закључком Републичког штаба за ванредне ситуације данас је престао да ради републички карантин  ЈУ „Дом ученика Бијељина“ у Бијељини. Хигијенско епидемиолошка служба Дома здравља позитивна лица без или са блажим симптомима са подручја града Зворника упућиваће у кућну изолацију, а лица са средње тешким и тешким симптомима на болничко лијечење.

Тренутно се у кућној изолацији налазе 163 особе, док је док је ова мјера истекла за 328 лица. Поштовање кућне изолације контролише Комунална полиција.

Градски штаб за ванредне ситуације града Зворник апелује на грађане да се придржавају изречених превентивних мјера. Због заштите сопственог и здравља других неопходно је одржавати физичку дистанцу од два метра, у затвореном простору носити маску и редовно одржавати личну хигијену.

 
Baner

P R O M O

Baner
Baner
Baner
Baner
Baner
Baner
Baner

bottom
top
Radio Slobodna Evropa / Radio Liberty

bottom