top
logo
Serbian English German
ANKETA

Muzika na Magic radiju je? ?
 

TRENUTNO ONLINE

Imamo 14 gostiju na mreži

STATISTIKA POSJETA

mod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_counter
mod_vvisit_counterDanas76
mod_vvisit_counterJuče588
mod_vvisit_counterOve sedmice76
mod_vvisit_counterProšla sedmica3869
mod_vvisit_counterOvaj mjesec16735
mod_vvisit_counterProšli mjesec20646
mod_vvisit_counterUkupno1433417
Baner
Baner
Baner
Baner
Baner
Baner

Зворник : Градска управа реализује пројекат доградње амбуланте у Брањеву PDF Štampa El. pošta
Napisao Sladjana Brajovic   
četvrtak, 30 jul 2020 12:14


Зворник - Градска управа Зворник реализује пројекат „Обезбјеђивање услова за пружање нових услуга примарне здравствене заштите у амбуланти у Брањеву” у оквиру којег је предвиђена  доградња постојећег објекта амбуланте, те отварање стоматолошке, гинеколошке и педијатријске ординације, као и двије ординације у којима ће прегледе вршити љекари са специјализацијама из других области - саопштено је из Градске управе Зворник.

Реализација пројекта ће допринети већој доступности услуга примарне здравствене заштите становницима Брањева и околних мјесних заједница који право на примарну здравствену заштиту остварују у амбуланти у Брањеву.

Постојећи објекат је приземни са двије ординације, интервенцијом, лабораторијом, картотеком, просторијом за особље, оставама, чекаоницом и тоалетима. Планирано је да се догради апотека и подигне спрат на коме ће бити пет ординација, мокри чвор и тоалет. Умјесто садашњих 180, амбуланта ће по завршетку доградње имати 360 квадратних метара.

Укупна вриједност пројекта биће прецизирана након спровођења тендерске процедуре за избор најповољнијег извођача радова. Отварање тендера је 1. септембра.

 
Baner

P R O M O

Baner
Baner
Baner
Baner
Baner
Baner
Baner

bottom
top
Radio Slobodna Evropa / Radio Liberty

bottom