top
logo
Serbian English German
ANKETA

Muzika na Magic radiju je? ?
 

TRENUTNO ONLINE

Imamo 13 gostiju na mreži

STATISTIKA POSJETA

mod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_counter
mod_vvisit_counterDanas239
mod_vvisit_counterJuče431
mod_vvisit_counterOve sedmice239
mod_vvisit_counterProšla sedmica4791
mod_vvisit_counterOvaj mjesec13029
mod_vvisit_counterProšli mjesec20646
mod_vvisit_counterUkupno1429711
Baner
Baner
Baner
Baner
Baner
Baner

Vlasenica : Srednjoškolci nastavu pohađaju u dvije smjene PDF Štampa El. pošta
Napisao Sladjana Brajovic   
sreda, 02 septembar 2020 10:10

alt
alt

alt
Vlasenica - Nastava za učenike SŠC „Milorad Vlačić“ u Vlasenici organizvoana je u dvije smjene. Direktorica vlaseničkog SŠC Ilinka Ninić kaže da novu školsku pohađa 381 učenik.

„Časovi traju po 20 minuta. Prva smjena počinje u 08:00 časova i završava se u 10:50 čsova. Druga smjena počinje u 11:30 časova i završava se u 14:20 časova. Prije nego što je počela nastava, izvršena je dezinfekcija školskih prostorija a sa početkom nastave preventivne mjere nastavljamo da providmo. Razmak u učionicama, između učenika je 2 m, obavlja se dezinfekcija ruku na ulazu u objekat škole itd.“ – kaže direktorica Ninić.


Praktična nastava za sve učenike biće realizovana u školskim učionicama a kada je u pitanju užina, ućenici moraju da je nose od kuće.

"Takođe, roditelji su u obavezi da svako jutro provjeravaju zdravstveno stanje djece prije odlaska u školu. Ako dijete ima povišenu temperaturu, roditelj treba da obavijesti direktora škole i nadležni dom zdravlja i da dijete ne šalje u školu" - pojašnjava direktorica Ninić, koja je ovim putem, svim učenicima SŠC, posebno učenicima prvih razreda, čestitala početak nove školske godine i poželjela im toplu dobrodošlicu.

Prvi dan nove školske godine načelnik opštine Vlasenica Miroslav Kraljević posjetio je sa saradnicima OŠ "Vuk Karadžić" i SŠC "Milorad Vlačić", kako bi se uvjerio da sve teče u najboljem redu.

Poslednje ažurirano sreda, 02 septembar 2020 10:14
 
Baner

P R O M O

Baner
Baner
Baner
Baner
Baner
Baner
Baner

bottom
top
Radio Slobodna Evropa / Radio Liberty

bottom