top
logo
Serbian English German
ANKETA

Muzika na Magic radiju je? ?
 

TRENUTNO ONLINE

Imamo 25 gostiju na mreži

STATISTIKA POSJETA

mod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_counter
mod_vvisit_counterDanas109
mod_vvisit_counterJuče735
mod_vvisit_counterOve sedmice2931
mod_vvisit_counterProšla sedmica4391
mod_vvisit_counterOvaj mjesec7956
mod_vvisit_counterProšli mjesec20958
mod_vvisit_counterUkupno1599359
Baner
Baner
Baner
Baner
Baner
Baner

Власеница : Помоћ Владе РС у износу од 25 000 КМ PDF Štampa El. pošta
Napisao Sladjana Brajovic   
utorak, 15 septembar 2020 05:51
alt
alt

alt

Власеница - Начелник општине Власеница Мирослав Краљевић захвалио је Влади Републике Српске која је и у вријеме пандемије вируса корона додијелила помоћ неразвијеним и изразито неразвијеним општинама, међу којима је и ова локална заједница.

Краљевић је напоменуо да је Влада од почетка године чинила све да помогне локалним заједницама да би превазишле проблеме са којима су се суочиле усљед епидемиолошке ситуације узроковане вирусом корона.
Он је напоменуо да је Влада Републике Српске раније додјељивала помоћ општини Власеница у износу до 380.000 КМ, али је и ових посљедњих 25.000 КМ добро дошло.

„Наравно, ми као локална заједница знаћемо да усмјеримо то у правцу гдје је најпотребније и најбитније. Неопходно је, без обзира колики су минуси у нашем буџету, да се настави та подршка и даље“, додао је Краљевић.

Он је напоменуо да Oпштина чини све да превазиђе проблеме са којима се суочава усљед пандемије.

„Заиста желим да се захвалим нашој Влади, што је нашла начин и могућности да нам помогне са овим средствима. Ако је 750.000 додијељено за неразвијене и изразито неразвијене општине и ако дио тога иде за Власеницу, то је велика помоћ“, додао је Краљевић.

Влада Републике Српске је у четвртак, 10. септембра, донијела одлуку о исплати 750.000 КМ неразвијеним и изразито неразвијеним јединицама локалне самоуправе.

Poslednje ažurirano utorak, 15 septembar 2020 05:54
 
Baner

P R O M O

Baner
Baner
Baner
Baner
Baner
Baner
Baner
Baner

bottom
top
Radio Slobodna Evropa / Radio Liberty

bottom