top
logo
Serbian English German
ANKETA

Muzika na Magic radiju je? ?
 

TRENUTNO ONLINE

Imamo 20 gostiju na mreži

STATISTIKA POSJETA

mod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_counter
mod_vvisit_counterDanas417
mod_vvisit_counterJuče723
mod_vvisit_counterOve sedmice4235
mod_vvisit_counterProšla sedmica4934
mod_vvisit_counterOvaj mjesec20498
mod_vvisit_counterProšli mjesec19131
mod_vvisit_counterUkupno1456311
Baner
Baner
Baner
Baner
Baner
Baner

Власеница : У току радови у насељу Аделите PDF Štampa El. pošta
Napisao Sladjana Brajovic   
sreda, 30 septembar 2020 10:51

Власеница - Начелник општине Власеница Мирослав Краљевић посјетио је насеље Аделите, гдје се, како је у претходном периоду најавио, врши реконструкција и модернизација прилазног пута и паркинг платоа - пише на веб страници општине Власеница.

Предузеће „ЗВОРНИКПУТЕВИ“ а.д. Зворник тренутно изводи припремне радове за асфалтирање који су веома комплексни, с обзиром на то да се ради o инфраструктури која је током година, усљед нодржавања знатно оштећена.

Станари стамбених зграда у овом насељу које броји велики број домаћинстава изразили су задовољство што се након низа година дугорочно рјешава проблем са којим су се свакодневно сусретали.

Санација и реконструкција локалних путева на подручју општине Власеница дио је великог пројекта који је започет 2017. године.

Начелник Краљевић најавио је да ће радови бити настављени у градском језгру, гдје је планирано асфалтирање улице Светих апостола Петра и Павла.


„Упркос актуелној ситуацији, успјели смо да одржимо континуитет у раду. Десетине километара путева смо санирали, приоритет нам је да повежемо сва села и приградска насеља са градом. Кроз све оно што ради Општина Власеница сигурно је да је ово простор који има будућност“, нагласио је Краљевић, додајући да је план био да се у овој години асфалтира 10 до 15 километара путних праваца, међутим општински буџет, као и буџет институција Републике Српске, трпи због посљедица кризе изазване пандемијом.


„С обзиром на то да је Власеница општина која има близу 300 километара локалних, некатегорисаних путева, циљ нам је да модернизујемо путну инфраструктуру у свим дијеловима општине. Тренутно се ради у урбаном подручју, а у претходном периоду завршили смо низ краћих дионица дужине 200 до 500 метара у свим мјесним заједницама и наставићемо тај тренд“, рекао је начелник општине.

Poslednje ažurirano sreda, 30 septembar 2020 10:53
 
Baner

P R O M O

Baner
Baner
Baner
Baner
Baner
Baner
Baner

bottom
top
Radio Slobodna Evropa / Radio Liberty

bottom