top
logo
Serbian English German
ANKETA

Muzika na Magic radiju je? ?
 

TRENUTNO ONLINE

Imamo 24 gostiju na mreži

STATISTIKA POSJETA

mod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_counter
mod_vvisit_counterDanas370
mod_vvisit_counterJuče723
mod_vvisit_counterOve sedmice4188
mod_vvisit_counterProšla sedmica4934
mod_vvisit_counterOvaj mjesec20451
mod_vvisit_counterProšli mjesec19131
mod_vvisit_counterUkupno1456264
Baner
Baner
Baner
Baner
Baner
Baner

Zvornik : Sutra (01.10.) konsultativni sastanak udruženja potrošača i komunalnih preduzeća PDF Štampa El. pošta
Napisao Sladjana Brajovic   
sreda, 30 septembar 2020 11:54

alt
alt

alt
Zvornik - U Sali hotela Vidikovac u Zvorniku, 01.10.2020. (četvrtak) biće održan konsultativni sastanak na temu „ Javne konsultacije udruženja potrošača i komunalnih preduzeća u oblasti usluga od opšteg ekonomskog interesa“- saopšteno je iz Udruženja "Priroda" Bratunac.

Cilj ovog konsultativnog sastanka je nastaviti započeti dijalog između udruženja potrošača, javnih preduzeća, predstavnika lokalne zajednice i Ministarstva trgovine i turizma Republike Srpske na temu funkcionisanja savjeta za zaštitu potrošača i komisija za rješavanje potrošačkih prigovora.

Zadatak sastanka je da gore navedeni predstavnici i udruženja potrošača steknu vještine i znanja o dobrim praksama rada savjeta na nivou lokalnih zajednica i rada komisija kod pružaoca usluga od opšteg ekonomskog interesa u skladu sa Zakonom o zaštiti potrošača Republike Srpske.

Ovaj sastanak je iniciran od strane udruženja potrošača, a relizuje se u okviru projekta Evropske unije „Doprinos organizacija civilnog društva zaštiti potrošača u skladu sa EU standardima“.

Poslednje ažurirano sreda, 30 septembar 2020 11:55
 
Baner

P R O M O

Baner
Baner
Baner
Baner
Baner
Baner
Baner

bottom
top
Radio Slobodna Evropa / Radio Liberty

bottom