top
logo
Serbian English German
ANKETA

Muzika na Magic radiju je? ?
 

TRENUTNO ONLINE

Imamo 23 gostiju na mreži

STATISTIKA POSJETA

mod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_counter
mod_vvisit_counterDanas378
mod_vvisit_counterJuče723
mod_vvisit_counterOve sedmice4196
mod_vvisit_counterProšla sedmica4934
mod_vvisit_counterOvaj mjesec20459
mod_vvisit_counterProšli mjesec19131
mod_vvisit_counterUkupno1456272
Baner
Baner
Baner
Baner
Baner
Baner

Milići : Srednjoškolci predali prikupljenu pomoć Centru za socijalni rad povodom Dječije nedjelje PDF Štampa El. pošta
Napisao Sladjana Brajovic   
petak, 09 oktobar 2020 11:45

alt
alt

alt
Milići - Humanitarna akcija Savjeta učenika SŠC "Milutin Milanković" Milići završena je danas posjetom Centru za socijalni rad u Milićima i tom prilikom predat je novac, knjige, garderoba, igračke, slatkiši i druge stvari koje su prikupljene u periodu od 01. do 08. oktobra, koliko je trajala akcija. Profesorica Radojka Savkić, koordinator Savjeta učenika kaže da su kada je u pitanju novac, prikupili 460 KM.

"U akciji su učestvovali kako učenici tako i zaposleni u školi. Želim svima da se zahvalim na učešću u ovoj akciji koja je zabilježila veliki odziv. Hvala na saradnji i Centru za socijalni rad koji će se pobrinuti da ova pomoć dođe u prave ruke" - kaže Savkićeva.

Anja Marinković predsjednica savjeta učenika SŠC "Milutin Milanković" u Milićima kaže da je ova akcija za njih još jedno novo iskustvo. "Nismo očekivali ovako veliki odziv, stvarno haval svima koji su učestvovali da u otežanim okolnostima realizujemo ovu akciju" - kaže Anja.

Katarina Dukić zamjenik predsjednika Savjeta učenika kaže da su srednjoškolci napravili i poruke podrške koje će korisnici Centra za socijalni rad dobiti uz prikupljenu pomoć.

"Ceo Savjet učenika se uključio u akciju. Nama nije problem da se uvijek organizujemo i uključimo kako bismo izmamili osmjeh nekome na lice. Situacija sa korona virusom nam otežava rad jer ne održavamo uživo sastanke već online ali to nas ne sprečava da pomognemo jer ko hoće nađe i načina o čemu govori i jedna naša poruka podrške koja galsi "Nikad ne smijete odustajati. Pobjednici nikad ne odustaju a ljudi koji odustaju nikad ne pobjeđuju" - kaže Katarina.

Prikupljena pomoć, biće uručena djeci sa smetnjama u razvoju, djeci bez roditeljskog staranja i djeci lošijeg materijalnog statusa - kaže Marijana Gligorović psiholog u Centru za socijalni rad Milići.

"Prvo želim da se zahvalim SŠC i Savjetu učenika koji su na ovaj način obilježili Dječiju nedjelju. Mi smo već pripremili određene spiskove na osnovu kojih možemo rasporediti ovo što smo dobili i sledeće sedmice ćemo uručiti pomoć našim korisnicima" - kaže Marijana.


Poslednje ažurirano petak, 09 oktobar 2020 11:47
 
Baner

P R O M O

Baner
Baner
Baner
Baner
Baner
Baner
Baner

bottom
top
Radio Slobodna Evropa / Radio Liberty

bottom