top
logo
Serbian English German
ANKETA

Muzika na Magic radiju je? ?
 

TRENUTNO ONLINE

Imamo 21 gostiju na mreži

STATISTIKA POSJETA

mod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_counter
mod_vvisit_counterDanas633
mod_vvisit_counterJuče912
mod_vvisit_counterOve sedmice4746
mod_vvisit_counterProšla sedmica5739
mod_vvisit_counterOvaj mjesec3180
mod_vvisit_counterProšli mjesec20705
mod_vvisit_counterUkupno1480225
Baner
Baner
Baner
Baner
Baner
Baner

Milići : OO SNSD, DEMOS i SP potpisali koalicioni sporazum podrške kandidatu SNSD za načelnika PDF Štampa El. pošta
Napisao Sladjana Brajovic   
sreda, 28 oktobar 2020 15:33

altMilići - Opštinski odbori SP, DEMOS i SNSD Milići, potpisali su koalicioni sporazum podrške kandidatu SNSD za načelnika opštine Milići. Sporazum su potpisali Kruno Vlačić (SP), Bojan Crnogorac (DEMOS) i Marko Savić (SNSD). Marko Savić koji je kandidat OO SNSD Milići za načelnika na predstojećim lokalnim izborima kaže da potpisivanje sporazuma treba shvatiti kao dobar "kostur" za koalicioni odnos nakon lokalnih izbora.

"Naravno mi ne zatvaramo priču ostavljamo mogućnost i proširenja ove koalicije uz dogovor partnera koji su danas potpisali ovaj sporazum. Mi smo se okupili oko zajedničke ideje, s obzirom da ove partije nisu imale svog kandidata za načelnika, odlučile su da daju podršku, meni kao kandidatu na predstojećim loklanim izborima u svrhu sveobuhvatnog razvoja Milića. Moramo napomenuti da je ovo prirodna koalicija, koalicija koju imamo i na nivou RS." - izjavio je nakon potpisivanja sporazuma Marko Savić kandidat SNSD za načelnika opštine Milići na predstojećim lokalnim izborima.

Još jedan od razloga potpisivanja koalicionog sporazuma podrške ove tri partije jeste i to da imaju zajednički program i djelatnosti, uz sve svoje posebnosti i ujedno participiraju u lokalnoj skupštini. "Nadamo se da ćemo zajedničkim snagama doći do pobjede jer ni jedan ozbiljan posao niko ne može da uradi sam a nas čeka izuzetno težak period zbog sveopšte situacije i trebaju nam zdravi i ozbiljni partneri sa kojima možemo kreirati lokalni razvoj i zajednički kroz skupštinu , kroz odluke djelovati kako bi vratilli poljuljanu nadu da je budućnost svih nas i naše djece u Milićima, jer nam je fokus na lokalnim ljudima i na tom tragu ćemo ostati i u budućnosti" - zaključio je Savić.

Kruno Vlačić predsjednik OO Socijalističke partije Milići smatra da će zajednički kandidat dobiti podršku većine građana na predstojećim lokalnim izborima."Naravno da smo ubijeđeni u to. Smatramo i da ćemo imati i skupštinsku većinu. U budućem periodu naš zadatak će biti da se malo više okrenemo građanima Milića i da pokušamo da popravimo standard naših građana" - izjavio je Vlačić.

Bojan Crnogorac predsjednik OO DEMOS Milići kaže da kroz podršku Marku Saviću daju podršku građanima. "Prvo dajemo podršku građanima Milića a onda i Marku Saviću koji je kandidat za načelnika na predstojećim izborima jer želimo da se u Milićima ostvari nešto bolje i svjetlije u Milićima. Naše stranke koje su potpisnice sporazume imaju približne ciljeve i želimo da pokažemo građanima Milića da ih nećemo iznevjeriti"- izjavio je Crnogorac.

Potpisivanje koalicionog sporazuma obavljeno je u prostorijama OO SNSD Milići.

Poslednje ažurirano sreda, 28 oktobar 2020 15:44
 
Baner

P R O M O

Baner
Baner
Baner
Baner
Baner
Baner
Baner

bottom
top
Radio Slobodna Evropa / Radio Liberty

bottom