top
logo
Serbian English German
ANKETA

Muzika na Magic radiju je? ?
 

TRENUTNO ONLINE

Imamo 28 gostiju na mreži

STATISTIKA POSJETA

mod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_counter
mod_vvisit_counterDanas174
mod_vvisit_counterJuče695
mod_vvisit_counterOve sedmice869
mod_vvisit_counterProšla sedmica4976
mod_vvisit_counterOvaj mjesec14726
mod_vvisit_counterProšli mjesec21851
mod_vvisit_counterUkupno1627980
Baner
Baner
Baner
Baner
Baner
Baner

Власеница : Почели радови на постављању ЛЕД расвјете PDF Štampa El. pošta
Napisao Sladjana Brajovic   
petak, 30 oktobar 2020 12:00
alt
alt

alt

Власеница - У урбаном подручју општине Власеница почела је замјена постojeћих свјетиљки енергетски ефикаснијим ЛЕД свјетиљкама. Нових 637 сијалица биће постављено у наредних 15 дана. Начелник општине Власеница Мирослав Краљевић обишао је радове - објављено је на веб страници општине Власеница.

„Постојећа јавна расвјета у урбаном подручју општине Власеница била је енергетски и економски неефикасна, већином заснована на свјетиљкама старијим од 10 година. Након прегледа и евидентирања стања, установљено је да је систем неекономичан и у врло лошем стању. Овим техничким рјешењем знатно ће се смањити годишња потрошња електричне енергије и трошкови одржавања. Власеница ће добити енергетски ефикасну јавну расвјету која покрива све улице урбаног подручја“, рекао је начелник Краљевић.

Пројекат „Побољшање енергетске ефикасности јавне расвјете у урбаном подручју општине Власеница“ реализује се у оквиру Пројекта интегрисаног локалног развоја (ИЛДП), који представља заједнички пројекат Владе Швајцарске и Развојног програма Уједињених народа (УНДП) у БиХ.

Укупна вриједност пројекта износи 307.000 КМ са урачунатим ПДВ-ом, од чега се износ од 86.750 КМ финансира из средстава УНДП/ИЛДП Фонда, а остатак из буџетских средстава Општине Власеница.

Извођач радова је „SECTOR SECURITY“ д.о.о. Бања Лука.

alt
alt

alt

Poslednje ažurirano petak, 30 oktobar 2020 12:12
 
Baner

P R O M O

Baner
Baner
Baner
Baner
Baner
Baner
Baner
Baner

bottom
top
Radio Slobodna Evropa / Radio Liberty

bottom