top
logo
Serbian English German
ANKETA

Muzika na Magic radiju je? ?
 

TRENUTNO ONLINE

Imamo 20 gostiju na mreži

STATISTIKA POSJETA

mod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_counter
mod_vvisit_counterDanas104
mod_vvisit_counterJuče735
mod_vvisit_counterOve sedmice2926
mod_vvisit_counterProšla sedmica4391
mod_vvisit_counterOvaj mjesec7951
mod_vvisit_counterProšli mjesec20958
mod_vvisit_counterUkupno1599354
Baner
Baner
Baner
Baner
Baner
Baner

Milići : "INOST mladih 2020-B" obilježen naučnim skupom - direktorica SŠC učesnica skupa PDF Štampa El. pošta
Napisao Sladjana Brajovic   
ponedeljak, 16 novembar 2020 09:03

altSavez inovatora Republike Srpske, Privredna komora Republike Srpske i Razvojna agencija Republike Srpske, organizovali su 7. Međunarodni naučno-stručni skup, na temu „TEHNOLOŠКE INOVACIJE – GENERATOR PRIVREDNOG RAZVOJA“, koji je održan 12. novembra 2020. godine u Privrednoj komori RS u Banja Luci. Direktorica Srednjoškolskog centra „Milutin Milanković“ Milići, Vesna Bogičević bila je učesnik naučnog skupa sa predstavljenim naučnim radom iz oblasti tehnoloških inovacija u segmentima razvoja inovacija informacionih tehnologija u oblasti ekonomije, razvoja privatog i javnog sektora, uspostavljanja kontrolonih mehanizama u privatnom i javnom sektoru primjenom revizije poslovanja kao inovativnog oblika revizije, održivosti javnog sektora Bosne i Hercegovine, i šire.

Naučni skup je organizovan online sa sjedištem u Privrednoj komori RS uz prisustvo nekoliko članova - direktor Privredne komore Republike Srpske i domaćin naučnog skupa g-din Pero Ćorić, glavni sekretar Saveza inovatora RS g-din Ljubiša Pašić, direktor SŠC-a Vesna Bogičević, moderator i član tehničke podrške. "Mogu da kažem da sam ja bila jedini direktor koji je na naučnom skupu predstavljao školu. Takođe, na INOST-u će, sa dva projekta, učestvovati i naši učenici u okviru posebnog programa za inovacije" - izjavila je direktorica Bogičević.


Poslednje ažurirano ponedeljak, 16 novembar 2020 09:04
 
Baner

P R O M O

Baner
Baner
Baner
Baner
Baner
Baner
Baner
Baner

bottom
top
Radio Slobodna Evropa / Radio Liberty

bottom