top
logo
Serbian English German
ANKETA

Muzika na Magic radiju je? ?
 

TRENUTNO ONLINE

Imamo 18 gostiju na mreži

STATISTIKA POSJETA

mod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_counter
mod_vvisit_counterDanas92
mod_vvisit_counterJuče735
mod_vvisit_counterOve sedmice2914
mod_vvisit_counterProšla sedmica4391
mod_vvisit_counterOvaj mjesec7939
mod_vvisit_counterProšli mjesec20958
mod_vvisit_counterUkupno1599342
Baner
Baner
Baner
Baner
Baner
Baner

Milići : Srednjoškolci obilježili Međunarodni dan srednjoškolaca PDF Štampa El. pošta
Napisao Sladjana Brajovic   
utorak, 17 novembar 2020 12:24

altMilići - Savjet učenika milićkog srednjoškolskog centra “Milutin Milanković” obilježio je danas 17. novembar - Međunarodni dan srednjoškolaca. Direktorica milićkog srednjoškolskog centra Vesna Bogičević kaže da je datum obilježen u skladu sa epidemiološkom situacijom.

"Učenici su i u ovim posebnim uslovima htjeli da obilježe Međunarodni dan srednjoškolaca, to su i uradili u saradnji sa koordinatorom Savjeta učenika profesoricom Radojkom Savkić" - kaže direktorica Bogičević.

U teksu koji su nam poslali članovi Savjeta učenika povodom Međunarodnog dana srednjoškolaca kaže se sledeće :

alt

„U skladu sa epidemiološkom situacijom uz poštovanje svih epidemioloških mjera, članovi Savjeta učenika su, prema tradiciji naše škole u znak sjećanja na praške studente i srednjoškolce koji su se borili za svoja prava, obilježili Međunarodni dan srednjoškolaca. Članovi Savjeta učenika Olja Babić i Nevena Vidović obratile su se učenicima :

Dragi učenici, srednjoškolci,

Na današnji dan se obilježava Međunarodni dan srednjoškolaca, u znak sjećanja na praške studente i srednjoškolce koji su streljani zbog mirnih protesta protiv nacističke okupacije, 17. novembra 1939. godine. Posebno na današnji dan trebamo upoznati javnost sa kapacitetom, značajem, snagom i ujedinjenošću učenika srednjih škola. Mi smo zapravo pokretačka snaga koja može da doprinese promjenama i bude primjer budućim generacijama. Sve ideje, talente, ambicije i snove trebamo usmjeriti na naše bolje sutra, da bismo izgradili državu koja zaslužuje više, i u kojoj želimo ostati.
Znanje je moć, a upravo tu moć koristimo za prevazilaženje mnoštva prepreka današnjice. Želimo vam što više ideja, rješenja, truda i marljivosti u narednom periodu!"

Savjet učenika

Podsjećamo, obilježavanje Međunarodnog dana srednjoškolaca u milićkom srednjoškolskom centru ustanovljeno je prije četiri godine.

Poslednje ažurirano sreda, 18 novembar 2020 11:10
 
Baner

P R O M O

Baner
Baner
Baner
Baner
Baner
Baner
Baner
Baner

bottom
top
Radio Slobodna Evropa / Radio Liberty

bottom