top
logo
Serbian English German
ANKETA

Muzika na Magic radiju je? ?
 

TRENUTNO ONLINE

Imamo 16 gostiju na mreži

STATISTIKA POSJETA

mod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_counter
mod_vvisit_counterDanas86
mod_vvisit_counterJuče769
mod_vvisit_counterOve sedmice3117
mod_vvisit_counterProšla sedmica4990
mod_vvisit_counterOvaj mjesec2812
mod_vvisit_counterProšli mjesec21224
mod_vvisit_counterUkupno1550246
Baner
Baner
Baner
Baner
Baner
Baner

Bratunac : UŽ "Maja" završilo aktivnosti projekta "Inovativni pristup na COVID-19 u BiH" PDF Štampa El. pošta
Napisao Sladjana Brajovic   
četvrtak, 03 decembar 2020 12:15

altBratunac - UŽ "Maja" iz Kravice bilo je dio projekta "Inovativni pristup na COVID-19 u Bosni i Hercegovini“ koji provodi CARE Balkan uz podršku Ministarstva vanjskih poslova Republike Češke. Vesna Erić iz UŽ Maja Kravica kaže da su aktivnosti u opštini Bratunac vezane za ovaj projekat završene 30.novembra.

"U sklopu ovog projekta podjeljeno je 100 higijenskih paketa najugroženijim kategorijama stanovništva kao i oprema za JU Dom zdravlja Bratunac. Domu zdravlja Bratunac je dodjeljena zaštitna oprema u vidu : 100 FFP maski,- 100 vizira, – 1000 običnih maski,- 10 pakovanja rukavica u 2 veličine kao i 1 uređaj za dezinfekciju sa punjenjem.Ovim projektom je takođe pružena pomoć i podrška za 10 žena iz opštine Bratunac u iznosu od 500 e" - kaže Erićeva.

altPoslednja aktivnost u okviru projekta u opštini Bratunac, bio je završni sastanak sa predstavnicima relevantnih institucija, lokalnih NVO i korisnika iz projekta “Sveobuhvatan odgovor na Covid 19 u opštini Bratunac”. Sastanak, koji je održan 30.novembra, iskorišten je i za diskusiju o stanju i potrebama u zajednici s obzirom na cjelokupnu situaciju u pandemiji. Razgovaralo se o potrebama građana Bratunca kao i korisnika NVO u Bratuncu.

https://majakravica.org/odrzan-sastanak-u-sklopu-projekta-sveobuhvatan-odgovor-na-covid-19-u-opstini-bratunac/


 
Baner

P R O M O

Baner
Baner
Baner
Baner
Baner
Baner
Baner
Baner

bottom
top
Radio Slobodna Evropa / Radio Liberty

bottom